Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goska35

Dziewczyny po prostu sie wsciekne

Polecane posty

Gość andrew33
pojebana jestes i tyle w temacie klucze masz ??? hahaha , sprzataczka i dozorca tez maja klucze lecz sie

Gość egrg
na miejscu listonosza to bym pierodloną cię orbą lisonosza po gębie i zgwałcił w dupala

Gość dzudi21
Dla mnie jesteś stara zgoszkniałą lampucera co wyzej sra niz dupe ma. Skąd ma wiedziec czy taka stara idiotka nie jest sasiadka osoby do ktorej ma paczke. PHi szkoda slow stara jędzo

Gość andrew33
jestes aspoleczna, a takich ludzi sie zamykana w specjalnych placowkach , a tak na marginesie ja mieszkam w domku jednorodzinnym i zawsze jestem mily dla swojego listonosza , zawsze daje mu napiwki , bo to ciezka i niewdzieczna praca a ty taka damulka , na osiedlu , w bloku ? wyprowdz sie i po klopocie

Gość Goska35
No to zobaczymy czy jutro sie pojawi, a ty Dzudi nie badz zlosliwa ciekawe jak ty bys sie zachowala widzac jak gnoj ci karze isc po dowod tylko po to,zeby ci dac paczke nie badz smieszna

Gość listonoszz
Mozesz mu skoczyc poniewaz postapil zgodnie z obowiazujacymi przepisami pocztowymi,a ty jestes furiatka i on cie zapamieta zeby sie juz trzymac z daleka!

Gość tamarkacosmarka
stara panno , zamist byc mila dla mlodego chlopaka to jakies pisma wypisujesz , moze by ci minetke zrobil , a tak musisz sama zabawiac sie wibratorem

Gość kornikdebowy
twoim zasranym obowiazkiem jest pokazac dowod przy odbiorze paczki

Gość dzudi21
Listonosz zachował się tak jak powinien. A Ty jak jakas wariatka Sama nie chcialabym zeby listonosz oddal paczke jakiejs obcej babie ktora moglaby sie podawac za mnie. Ja rozumiem ze taka ma prace, takie sa zasady i jezeli ktos prosi mnie o dokument tozsamosci bez gadania go przedstawiam. Proste ... chyba ze Ty nie rozumiesz...

Gość prychiatra
autorka postu powinna się zgłosić do psychiatry

Gość Goska 35
No i dzisiaj nie bylo mlodego listonosza u mnie na osiedlu chodzi inny bardziej pojetny,a tamten pewnie z robota sie pozegnal.i bardzo dobrze. Wiki i inne dziewczyny walczcie o swoje prawa i pamietajcie to jest tylko listonosz,przeciez ci faceci nie maja zadnej pozycji spolecznej. nie wiem co go tak bronilyscie.??

Gość ededewd
ty stra szmao pewnie jesteś sama bo taki kigant z ciebie że obsrać bym cię nie chciał,wywiózł bym cię na syberkie w ziemi kopac ps. nieazły wkrect huju

Gość Goska 35
Moze jednak troche grzeczniej i normalnie mi odpowiedz masz cos do powiedzenia??

Gość Goska 35
Kurde chciaam ta paczke bo byłam wyczerpana po całym dniu pracy. Myslicie że łatwo jest pracowac w wesołym miasteczku i cały dzień zgadywać ile kto waży i nawoływać do oglądania kobiety-jaka?

czuje prowokację, bo nie chce mi się uwierzyć że można byc taką idiotką. Bardzo dobry listonosz. ja miałam taki przypadek, że czekałam na paczkę miesiąc! a dlaczego? a dlatego, że listonosz oddał paczkę sąsiadce, której w ogóle nie znałam bo od niedawna mieszkałam w tym bloku. rozpoczęłam procedurę reklamacyjną - zaginięcie paczki, a sąsiadce się po miesiącu przypomniało, że ma paczkę dla mnie. a to stół był!!!pewnie się o niego codziennie potykała!!!a nie przyniosła jędza. a Ty autorko topiku do lekarza marsz - psychiatry/psychologa(niepotrzebne skreślić)