Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mt....

Objawy ciąży a negatywny wynik testu ?

Polecane posty

Gość mt....

Witam was, mam takie pytanie, żona dziwnie się czuje, trochę nieswojo, trochę słabo-źle, trochę przeziębienio-podobnie przy czym temperature ma normalną, nie kaszle, nie ma kataru, a jako że staraliśmy się w ostatnim czasie o dziecko czy to możliwe aby były to objawy ciąży ? Wykonaliśmy dzisiaj test, jednak wyszedł negatywny, lecz być może to za wcześnie aby pojawił się hormon hcg. Do zapłodnienia mogło dojść tydzień temu lub nawet 3 dni temu, tzn do \"zbliżenia\" Do końca cyklu pozostało ok 7-8 dni. Sami nie wiemy co mamy myśleć. Oczywiście czekając do dnia spodziewanej miesiączki dowiemy się najpewnie, ale to jeszcze conajmniej tydzień :) Czytałem tutaj internautek, pisała iż czuła że jest coś nie tak, w sencie że to ciąża :) Objawy to było łamanie w krzyżach, osłabienie, złe samopoczucie. U żony jest podobnie, przy czym bez łamania w krzyżach :))) Pozdrawiam, t

Gość PaniKaczorek
zróbcie test z krwi.

o ranydo znudzeniaWSZYSTKIE objawy mogą wskazywać zarówno na ciąże jak i na miesiączkę, nie pomijając tysiąca innych możliwości jak choćby zwykłe przeziębienie, przewianieja zaszłam w cyklu, w którym byłam przekonana, że nie zaszłam..we wszystkich poprzednich miałam mnogie objawy ciążowe, tylko, że bez ciąży...

Gość mt....
Pani Kaczorek, fakt, pewno da nam to pewną odpowiedź. Myślę że jednak podejdziemy wobec tego luźniej do tematu..poczekamy..na spokojnie. Próbujemy 2 raz i postanowiliśmy z dystansem podejść do sprawy :)) Pozdrawiam, cześć!!

Gość PaniKaczorek
powodzenia :-)