Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiiii

Gej najlepszym przyjacielem kobiety D

Polecane posty

Gość Wdowa modna po prezydencie
ja tam ich lubie

Gość plana mam
gej + kobieta = dwie pizdy

A ja ich nie uwielbiam. Bo to trochę chore. Uwielbiać kogoś tylko z powodu orientacji sexualnej? Jakaś moda, czy co? :P Jedni są fajni, inni nie. Jedni mają dobre serduszka, inni nie. Jeden z dwojga moich przyjaciół płci męskiej jest gejem. Drugi zdeklarowanym heteroseksualistą. I obydwaj są świetni. Nie ze względu na orientację, a to, jakimi ludźmi są...

Gość Tylko ze...
Hetero moze poczuć coś więcej do Ciebie... , a często sie zdarza ze po takiej "przyjaźni" są związki, z przylejciela robi sie chłopak , ale cóż jak kto woli

Gość Przyjaciela miało być

Gość eerffe
wcale nie. gej cie nie zdradzi i nie zaciągnie do łóżka

Gość rtrtrtgrgtr
up

Moja znajoma mieszka z gejem i ciągle o nim nawija: - jest zajebiście przystojny - jest bardzo zadbany - rozumie ją jak nikt inny, nie trzeba mu tłumaczyć jak krowie na granicy prostymi słowami co i jak Powiedziała, że ideał faceta... gdyby nie to, że jest gejem :P

11:14 [zgłoś do usunięcia] Tylko ze... Hetero moze poczuć coś więcej do Ciebie... , a często sie zdarza ze po takiej "przyjaźni" są związki, z przylejciela robi sie chłopak , ale cóż jak kto woli Moze ale nie musi ;) znam go 10 lat... Rety, rownie dobrze moze sie okazac, ze moja najblizsza kupela to zdeklarowana lesbijka ;) nie masz innych problemow?

Gość glodny byk
dajcie mi geja

Gość kemych
A czy, ktoras z Was ma faceta i jak wasz facet znosi taką znajmosc ? Bo jednak gej to jest jednak osobnik plci meskiej i niewiadomo co takiemu odbije. Czy da sie stworzyc zwiazek z kobieta mająca takiego przyjaciela ? Pytam bo poznalem taka dziewczyne, nawet sie zaangazowalem i w sumie ostatnio wyszlo tak, ze zamiast spotkac sie ze mną spotkała się z tym swoim gejem. I tak sobie mysle, ze zawsze bylbym tym drugim. Kolezanka tu pisze, ze ideal faceta tylko, ze gej. Wydaje mi się, że z takim podejsciem trudno stworzyc związek z innym mężczyzną.

Gość Pamięć dla prezydenta
i wszystkich ludzi.