Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modliszka090

pomocy

Polecane posty

Wiec tak. Od ponad roku czasu chodze z chłopakiem.Układało nam sie różnie, raz lepiej , raz gorzej , ale zawsze nastepowała pomiedzy nami zgodz. Wczoraj nagle moja kolezanka pisze mi smsa , ze muisi mi cos powiedziec, ale nie teraz, po moich pytaniach ipowiedziala mi , ze on mnie zdradza.Zdrada to wielkie słowo , nie wiedzialam jak sie zachowac. Zadzwoniłam do niej , a ona do mnie ze jej kolezanka ,powiedziala jej ze widziala mojego chłopaka w barze jak jeszcze z jednym kolega siedzieli przy stoliku z jakimis dziewczynami i z nimi podobno \"Filrtowali\".Ja sie jej pytam i co dalej ,a ona do mnie ze juz koniec. Bardzo sie zdziwiłam, bo myslaalm , ze mi powie ze z kims spal lub cos takiego , a ona mi mowi to. No to ja do niego dzwonie, on sie strasznie wnerwil i kazał mi powiedziec w tej chwili kto to powiedzial , a ja jej obiecałam ,ze nie powiem , ze wiem to od niej. on zacza krzyczec , ze mam powiedziec bo to nieporozumienia trzeba wyjasnic, ze kolo niego jest jego kolega, któy z nim wtedy był i moze potwierdzic , ze takie cos mialo miejsce bo te dziewczyny sie dosiadły ale tam nie było rzadnej gadki bo one były pijane i same sie narzucały. I ze mam powiedziec jaka to dziewczyna mi powiedziala , bo skoro ich widziala to niech to potwierdzi i powie co tez słyszała. I dzisiaj rano dzwoni do mnie ta kolezanka i tak jakby jej zalezał zebysmy zerwali ona do mnie z tekstem \" I co jestescie ze soba czy juz nie \"

Gość mojadrugatwarz
kolezanka jest zazdrosna...i tyle... na twoim miejscu wierzyłabym chłopakowi.. widac ze zalezalo jej zebyscie zerwali:) nie daj jej tej satysfakcji:D

no widac , ze bardzo jej zalezy. Ale niestety moj chłopak mi zarzucił ze skoro ufam kolezanka ,a nie mu to chyba czas sie pozegnac. Naewt nie dal mi czasu sie wytłumaczyc.

Gość mojadrugatwarz
to kiepsko:/ moze mu przejdzie:( takie sa dzisiaj kolezanki... z zazdrosci potrafia Ci narobić bagna:( najlepiej to przetan sie kolegowac z nimi bo nie warto na prawde:D

przestane sie do nich odzywac, a co do mojego chłopaka to mysle ze dam mu czas , a po nowym roku cos do niego napisze

Gość mojadrugatwarz
no to trzymam kciuki:) napewno sie pogodzicie:D