Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia pysia i spolka

LIANNA- PROSZE O OPINIE!!!

Polecane posty

Witam! Spodziewam sie dziecka i mam dylemat z mezem jak nazwac corke:)Raz kiedys w sklepie bylo pewne malzenstwo ktore mowilo do swojej corki Lia- doczytalam w internecie ze to skrot od imienia Lianna-moje pytanie do Was czy spotkaliscie sie z takim imnieniem dla dziecka i co o nim sadzicie?

Podbijam:)

Gość gossssko
u nas w szkole była lianna ..wszyscy na poczatku szłyszeli "lniania.."liana" nie wiem mnie sie nie podoba...

Gość gossssko
a moze to była liliana?

Wlasnie nie bo glupio sie przyznac ale zapytalam sie co to za imie i Pani odpowiedziala ze Lianna w skrocie Lia:))

Gość dobre to
Pierwsze słyszę. Nawet kiedy szukałam imienia dla córki, nie natknęłam się. Skrót ładny, Lia :) Mamy Lilianę, więc nieco podobnie :)

No to jest imie kanadyjskie bardzo popularne w tym kraju- tak jak u nas Kasia , Zosia:))Jestem a raczej jestesmy zdecydowani na 90% by nazwac tak corke:)Tylko sie zastanawiam czy nie bedzie miala problemow w przyslosci z przeinaczaniem jej imienia wlasnie na Liliane?

Gość dobre to
Może tak być, że imię będzie przekręcane. Ale co zrobisz? Ja wciąż mam problem z moim nazwiskiem, chociaż nie jest jakieś wymyślne; typowe, polskie a i tak problem jest. A imię śliczne :)

A no tak tez wlasnie myslalam:))Dziekuje bardzo za opinie:))Pozdrawiamm serdecznie