Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka przyjaciela

zraniłam, a teraz mi na nim zależy

Polecane posty

sytacja jest dość skomlikowana, opowiem tak ogólnikowo: przyjaciel ma ogromne powodzenie, ogólnie spędza dużo czasu z dziewczynami, w pewnym momencie, podczas rozmowy na gg przyznał: 'zależy mi na Tobie', a ja spanikowałam, mówiąc, że to nie moj problem...balam sie po prsotu odrzucenia...:/ i teraz on się chyba obrazil, przestal sie odzywac, a mi na nim takze zalezy, nie wiem zupelnie jak to odkrecic, co powiedziec, juz nawet z przyjazni chyba nici...:(

Gość ktos tu chyba
Ale dałaś dupy. Po maksie. Ale jest jeszcze nadzieja. Musisz go przeprosić.

Normalnie ... zagadaj na gg, cos w stylu \"ej no, co jest ?\" Już Ci nie zależy ? (tu może serie emotów wstawić.. :(:o:(:o:( ) :P

Gość ktos tu chyba
Tak ale najpierw musisz go przeprosić.

:( najgorsze, że on jest taki dumny i rzadko mówi szczerze o swoich uczuciach... potem w krótkiej rozmowie, powiedziałam ,że go lubię i spytałam , czy nie jest obrażony, ale on tylko uciął rozmowę krótkim: 'ja sie nie obrazam' , a teraz wyraznie mnie unika... smutno mi:(

więc to nie była taka przyjaźń z prawdziwego zdarzenia... jak długo się ,,przyjaźniliście\'\'? Może poczuł się odtrącony? Jeśli Ci na nim zależy, możesz zapytać się czy już nie będziecie się przyjaźnić i rozmawiać ze sobą i że Ci przykro że tak głupio to wyszło. Jakoś go możesz udobruchać nie zdradzając swoich uczuć i nie raniąc jego. rozmowa jest dobra na wszystko, tylko musisz wiedzieć na czym stoisz. Bo jeśli on gadał z Tobą tylko po to żeby Cię wyrwać, to nie wiadomo co tak na prawdę chciał osiągnąć. A na tym poziomie łatwo można ustalić co i jak, na zasadzie bądźmy kumplami, tęsknię, przykro mi, brakuje mi rozmów z Tobą, czemu milczysz, nie gniewaj się itp. i wcale nie musi chodzić o flirt.

Dumny.. no to pojedź mu po tej dumie... "łatwo się poddajesz." Czy cos w tym stylu. Na mnie takie teksty nie działają ale ja jusz dziadzius jestem.

po drugie on komentowal czesto, ze to ja sie na okraglo smuce i wyolbrztmiam rozne problemy i ze on jest inny i nie lubi smutku... zdaje mi sie, ze po prsotu skrywa swoje uczucia i nie chce wydac sie slaby, nie lubi okazywac, ze mu zalezy... a ja to tak zmarnowalam ze strachu

ale co prawda to prawda, zachowałaś się gówniarsko :( dla tego nie wysyłaj mu żadnych emotek i tekstów typu ,,co jest'', a już na pewno ,,już Ci nie zależy''?? bo koleś pomyśli że się nim bawisz i cie oleje na maxsa. Napisz, że Ci przykro, że głupio wyszło i masz nadzieję że przez takie głupstwo nie skończy się wasza przyjaźń. Możesz dodać że Ci go brakuje i coś tam. Ale nie mów mu że go lubisz- bo to znaczy ze Ci na nim nie zależy- ranisz jego uczucia no i przekłamujesz swoje. ehhh

Gość ktos tu chyba
Zgadza się ale najpierw przeproś go.

Gość nvciwsetglw
rpzumiem, ze nie przekroczyliscie 17lat? Boże jak ja tęsknię za takimi problemami:/ ludziom dorosłym i zwlaszcza dojrzalym nie przystoi wyznawac czegokolwiek przez gowniane gg:)

ja niestety przekroczyłam już:( pewnie dla tego wypisuje tu swoje ,,mądrości'' ;)

mamy oboje po 19, wlasnie nagorsze jest to, ze on jest taki... dziwny... bardzo specyficzny... i ciezko wyczuc jego intencje... nie mam zupelnie doswiadczenia w tych sprawach, jestem strasznie niesmiala, boje sie takich sytacji, gdzie nie czuje sie pewnie i nie znam dokladnie intencji drugiej osoby. dopiero ucze sie tak naprawde postepowac z plcia przeciwna i czesto panikuje, a potem zaluje:( z tym kolega uczymy sie razem od praiwe 3 lat, zawsze go lubilam, on w sposob zmienny okazywal mi zainteresowanie, a ja... no coz, boje sie uczucia, boje sie zakochac;] mowiac szczerze, to pol roku temu podobal mi sie jego znajomy i to wlasnie on mi pomagal go poderwac:D wiem, brzmi jak jakas tania telenowela, ale coz... na szczescie nic nie wyszlo... a ja sie, glupia, ucze teraz na bledach, ech:(

Gość nvciwsetglw
kurcze jak czytam takie posty to az mi zal...naprawde tesknie za tymi czasami :) eh, teraz juz tylko gorzej bedzie:P

Gość ktos tu chyba
Po prostu musisz go przeprosić i poprosić o wybaczenie.

Gość nvciwsetglw
ucz sie na bledach ucz:) 19lat to sporo i chyba zdecydowanie za duzo na takie podchody:-s a Ty sama jesli nie zaryzykujesz.....coz masz do stracenia? najwyzej powie Ci ze Cie nie chce i tyle...jego strata. uwierz w siebie! wierz mi, nawet jelsi Cie odrzuci zawsze mozesz pocieszyc sie faktem ze jest kretynem, ktory wyznaje jakiekolwiek uczucia droga elektroniczna, ze jest cykorem i stac Cie na kogos lepszego, dojrzalego etc...raz kozie smierc

Gość Aneckaaaaa
zaproponuj mu spotkanie, a na tym spotkaniu powiedz że nie chciałas żeby tak wyszło, że też Ci na nim zalezy i że się przestraszyłaś bo nie wiesz w jakim kontekście mu zależy, jesli powie że w damsko męskim :) to super, powiesz mu że Tobie równeiż zalezy i boisz się tego dl;atego tak głupio zareagowałaś.

ech, bardzo sie ciesze, ze moj problem przywoluje w Was mile wspomnienia z wlasnej mlodosci, ale -jakkolwiek glupio i infantylnie brzmi moj przyklad - m. in. takimi problemami zyje sie, majac zaledwie 19 lat i bedac jeszcze srednio dojrzalym...;] a owe rozterki maja wbrew pozorom wiele wspolnego z doroslym zyciem - wybor partnera i pewien rodzaj socjalizacji. co w tym dziwnego?:) nie, musze chyba dodawac, ze jako wrazliwa JESZCZE nastolatka wszystko bardzo gleboko przezywam i nie mam zupelnie doswiadczenia:/

Ale specjalnie uwagami wapniaków się nie przejmuj. Jak życie mi pokazało i pokazuje najtrudniej uczyć się na cudzych błędach, ba niektórzy na swoich nie potrafią.

wiecie, co jest najgorsze? ze ja mam taka skrywana tendencje do popadania w skrajnosci, np. teraz najchetniej rzucialbym mu sie na szyje i wycalowala od stop do glow, pytajac, czy to nadal aktualne:P a tak powaznie, to troche ciezko nam sie spotkac, dosyc daleko mieszka i ma kiepski dojazd:O ale troche mnie pocieszyliscie, no nic, moze wiecej po prsotu nie bede robic takich glupot:)