martta 0 Napisano Grudzień 29, 2008 Mam pytanie,jeśli kochałam sie bez zabezpieczenia dzien przed okresem,to moge być w ciązy/? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekati Napisano Grudzień 29, 2008 będą ci pisać, że oczywiście... ale mi osobiście nie zdarzyło sie w takim przypadku zajść w ciążę... to w końcu nie są płodne dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Grudzień 29, 2008 dzięki za otuchę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Grudzień 29, 2008 ponawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunshinex 0 Napisano Grudzień 29, 2008 a skonczył w Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Styczeń 1, 2009 TAK,SKONCZYŁ WE MNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milla_24 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Szanse na ciążę są zerowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach