Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahjakmiło

ile powinien zarabiać wasz mężczyzna?

Polecane posty

Gość ahjakmiło

mój zarabia 1200zł, ze względu na studia (ciężko coś znaleźć w jego zawodzie bez wykształcenia wyższego) i mimo że bardzo go kocham będę musiała z nim zerwać, bo ciągle nie ma pieniędzy na kino, dyskoteki :( Czy któraś z was jest w podobnej sytuacji?

Gość Sylwester w Poznaniu
0 / 10 marna prowokacja miernota nad miernotami takiego gówna dawno tu nie było :o

\"ciagle nie ma pieniedzy na kino i dyskoteki\" kuźwa a za swoje sie bawic nie umiesz??? :o

Gość fffds
"żenua " w sensie prowokacji?

Gość ahjakmiło
ja pracuję jako fryzjerka i stać mnie na utrzymanie, ale to on powinien mnie gdzieś zabierać, prawda?

ty materialistko jedna , chamko!!! wstydź siE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz ktoś tam racje za swoje się baw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myślenie dziecka a nawet gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idiotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Dziubka000000
a co ty na hajs lecisz ??? fujjjjjj

Gość a ma chociaż mieszkanie
?:classic_cool:

Gość 007tytus
Tak...,ja żebym miał mężczyzne to by musiał zarabiać ...50000/mies.

Gość ahjakmiło
To facet powinien za to placic. Zawsze tak bylo, nie wiesz tego? :o

no a ty jako jego dziewczyna nie????? jesteś śmieszn a. śmierdzi gnojem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ty myślisz że jak z nim zerwiesz to znajdziesz księcia z bajki bogatego? gdzie ty masz głowę pustelniczko głupia

Gość actia
bede zadowolona z 3 netto :)

Gość ehhhhhhhh
mój wiecznie ma długi... i co zarobi oddaje...

Gość vdertzujhgfdxcvbghzu
to znajdz sobie sponosra a nie chlopaka!!!!! bedziesz mu dupy dawac a on bedzie ci za wszytsko placil.-..o ile cie jakis zechce sponbsorowac!!! Materialistka pieprzona!

Gość ahjakmiło
No sory, ale kto bedzie kiedys rodzine utrzymywal, co? Pomyslalyscie o tym? I nie wyzywaj mnie, bo sama pokazujesz wiesniackie zachowanie

Gość f25
to sie kuźwa wstrzymajcie z tą rodziną dopóki on studiów nie skończy i nie zacznie wiecej zarabiac. proste.

Gość ehhhhhhhh
a ja Cię rozumiem bardzo dobrze, mam mnóstwo koleżanek które maja sponsoring sam. Chodzą szczęśliwe, szczycą się tym. chłop zarabia a one tylko stroją sie za jego kase. Nie wiem jak jest na prawde u nich w związku ale wiem że niczego im nie brakuje i ciągle wyjeżdzają gdzieś na wakacje. Szczerze... sama bym tak czasem chciała... żeby o nic się nie martwic, wyjśc z domu bez kasy itp... ale jestem z moim facetem który ciężko wiąże koniec z końcem... ale wiem, że go kocham i ważniejsze jest uczucie...

Gość ahjakmiło
On ma tylko jakiś nędzny samochód za niecałe 8000zł (żal mi go jak bardzo się z niego cieszy, że niby sam ciężko zapracował...), wstyd mi jak mam z nim gdzieś się wybrać tym gratem... Ja go kocham, ale nie wiem czy wytrzymam to dłużej... :(

jesteś pierdolona!!!!!! jak sama pisałaś to ma problemy finansowe jeśli tak to można nazwać bo studiuje w przeciwieństwie do ciebie no chyba że ty jesteś duuzo starsza od niego przecież kiedyś zarobi więcej bo nie bedzie sie uczył!!!!!!!!!!!!!!!! kapujesz? a wieśniarą jesteś ty i do tego materialistka. jak ci mało w dupie to go zostaw , i nie wiem po co pisać to na forum nudzisz się czy chwalisz???? jesteś pusta!!!!!!!!!!!!!!!!

widzisz-sama sobie odpowiedzialas- nie potrzebujesz PARTNERA tylko osla ktory bedzie tyral na twoje zachcianki-a jak sie trafi bogatszy to zmienisz sobie na "lepszy" model.. nie dziw sie tylko ze nikt nigdy nie bedzie cie szanowal :P zmien nick, blachara bedzie trafniejszy :P:P

Gość ahjakmiło
I TO WCALE NIE JEST PROWOKACJA, naprawde mam z tym problem, jak to pogodzić :(

Gość f25
a moze tak - uzasadnij dlaczego on mialby na Ciebie kase wydawac? chociaż dobra w łóżku jestes?...

nie patrzy się na fure tylko na serce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widać jak jesteś wychowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tylee
ehhhhhhhh - gdybys go naprawde kochala, to nie myslalabys "Szczerze... sama bym tak czasem chciała."

Gość ahjakmiło
ta, na serce sie patrzy :o eh, mloda jeszcze jestes, ledwo 16 lat, wiec gowno wiesz o zyciu

ty naprawdę potrzebujesz sponsora który będzie cię w dupsko ruchał i wydawał kasę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będziesz wtedy zadowolona stuknij się w łeb może zrozumiesz parę rzeczy BLACHARO!!!!!!!!!!!!

Gość też daję 0/10
marniutko :) a mimo to kilka imbecylków jak zwykle tokuje na temacie prowokatora :)