Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanoka we mgle

problem z sylwestrem... która opce wybrac...?

Polecane posty

Gość sanoka we mgle

wyjscie do klubu z koleżanką? czy domowke z nowopoznanym chlopakiem? jestem w strasznej kropce...help!

Gość sanoka we mgle
co byście wybrali????

Gość nkdk
idz z kolezanka na domowke xD

Gość sanoka we mgle
nie bylam nigdy w kubie na imprezie, czy tam tylko sparowani ludzie idą albo w grupkach? sama nie wiem czy warto... a z nowopoznanym u mnie w domu.. wydaje sie fajnym facetem, ale niechcialabym zeby doczegokolwiek doszło tej nocy, bo im szybciej sie zaczyna tym szybciej kończy..

Gość sanoka we mgle
z kumpela na domowke sie nie da bo z nią nie chce mi sie samej w domu siedziec :P a chłopak nie chce isc do klubu

Gość sanoka we mgle
w klubie nie wiem jacy bedą ludzie...bede znala tylko kolezanke a na domowka taka mala tylko ja z chlopakiem

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjj
domówka, ale zaproscie jeszcze pare osób. domówki we dwoje zostawcie na potem jak poznacie ię lepiej, oczywiście jeśli liczysz na coś wiecej niz przelotna znajomoś c;p

Gość sanoka we mgle
no wlasnie tylko nie bardzo mamy kogo zaprosić.. bo koleżanka sama pewnie nie przyjdzie, inni znajomi powyjezdzali, a jego kumpli nie znam, poza tym maja co robic

ja bym ani nie umówił się z dziewczyną (to przeniesienie domówki z nowo poznanym chłopakiem) ani tym bardziej nie szedł z kumplami do klubu 🖐️ a tak to twoje życie twój wybór, twoja impreza... i ty najwyzej będziesz sie cieszyć/żałować z wyboru więc... :D

Gość sanoka we mgle
co bys robil? :P

Gość nie wiecie kto a to przeciezJA
sory ale nie ma takiej opcjuii, zebys zostala z nim sam na sam i do niczego nie doszlo. a jak nawet nie dojdzie - on juz nie zadzwoni wiecej:P idz z kolezanka:D

Gość sanoka we mgle
dlaczego nie ma opcji zeby do niczego nie doszlo... a moze to wlasnie jest okazja zeby sie lepiej poznac, bo znamy sie krótko (i nie mam tu na mysli fizyczności :P ) porozmawiac, milo spedzic czas a w klubie.. bez stolika i siedzenia takie obijanie się w sumie troche, i jeszcze kasa za wstęp (100) , dylematy z ubraniem, butami (min200) no i kasa na alkohol w klubie... na pare godzin to troche sporo wychodzi.. gdyby jeszcze jakas paczka znajomych byla to ok

dziwna jestes, z nowopoznanym chlopakiem chcesz spedzic sylwka w domu? dla mnie to nienormjalne, gdyby nie chodzilo mu o przelecenie sie to by poszedl z wami do klubu, ja bym na pewno nie spedzial sylwka w domu z kolesiem ktorego nie znam!

Gość a do jakiego klubu sie wybiera
cie?

Gość sanoka we mgle
jeszcze nie wiemy, moze jeszcze sa gdzies miejsca

Gość ja też bym nie zdecydowała się
zostać z nowo poznanym facetem sama w domu. Kto wie co mu strzeli do głowy? Może będzie agresywny. Nie ryzykuj. Ja z moim facetem zostałam sama w domu na sylwestra, ale byliśmy ze sobą miesiąc a znałam go od trzech. A i tak do niczego nie doszło i spaliśmy w osobnych łóżkach.