Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergalicioussssssssssss

Czy wy też tak macie ?????

Polecane posty

Szaleje za moim chlopakiem .To juz 3 lata,a ja coraz mocniej go kocham,czuje ,ze stal sie moim narkotykiem.Gdy go nie widze,to szaleje,ciagle chcialabym miec z nim jakis kontakt(tel.czy gg),bo nie mowiac juz o widzeniu go - moglabym codziennie sie z nim widziec ! Zamieszkac z nim.Wy tez tak macie?Czujecie takie mega uzaleznienie od ukochanej osoby?Ciagle o niej myslicie?

heh a ja z facetem ;] ma ktos tak jeszcze???

dlaczego?

no a ze mnie w sumie kolezanki ;/ az sie dziwia ... moze dlatego ,ze same nikogo nie maja...

No bo jesteśmy półtora roku, a non stop wyglądamy jak para dzieciaków po 2 tygodniowym zauroczeniu, musimy się tulić i całować, potrafimy robić jakieś debilstwa żeby sie zobaczyć chociaz na 5 minut... etc :D

Gość a my..
.. mamy tak po ponad 4 latach

to ja mam tak samo :) po prostu czuje,ze jestem od niego uzalezniona hehe ,moj facet az tak nie ma,tzn.gdy ja dluzej milcze ,to on sie odzywa,bo takto zawsze ja pierwsza sie odezwe,bo ojjj wytrzymac bez niego nie moge :)

Nie, u nas jest po równo, lgnie do mnie tak samo jak ja do niego, jak jesteśmy razem pare dni pod rząd to potem tęsknimy za sobą jeszcze bardziej :) pisze żeby mu powiedzieć że tęsknie on dzwoni żeby tylko usłyszec mój głos... dla niektórych szczeniackie zahcowanie, ale ja bardzo to sobie chwalę, uwielbiam kochać i czuć się kochana bezgranicznie.

A u mnie niestety to ja bardziej okazuje ta milosc,moj facet tez ,ale wlasnie tutaj jest taki problem,ze ja tak mocno mu to okazuje,ze az zyc mu nie daje i dlatego oczekuje tego samego od niego.Ale niestety to typ,ktory jest mniej wylewny w okazywaniu uczuc :( Ale kocham go mimo wszystkooo :)

U tylko miej nadzieję, że mu to nie przeszkadza, bo nie wszyscy lubią takie kobiety jak my, wiesz, takie bluszcze :D ale skoro jest z Tobą, to napewno Cię kocha :)

wlasnie jemu sie to podoba,tzn.tak mi sie wydaje,nie mowi ,ze mu to przeszkadza,poza tym sam sie odzywa do mnie,proponuje spotkania ale gorzej z ta czuloscia,wrr ;/ ja to bym mogla go na smierc wycalowac i wysciskac :) a on tego nie lubi,nie przepada za tym :(

Gość jak tylko wyjdziecie za mąż
za tych chłopaków, to wam przejdzie jak ręką odjał. Wtedy będziecie mysleć, cholera czy on nie mógłby na kilka dni wyjechać do rodziny?

Może tak, może nie. Nie jesteś na naszym miejscu, więc może bez uogólnień? Zanm dżo bardzo szczęśliwych małżeństw. Mój facet czasem okazuje mi więcej czułości niż ja jemu ;D non stop musi mnie za rękę trzymać, przytulać, całować :) a ja to bardzo lubię:)

Clem- to tego Ci zazdroszcze i to baaardzoo ! Bo moj chlopak to jedynie zawsze za reke zlapie ,gdy lezymy i ogladamy tv,przytula sie do mnie,ale o calowaniu nie ma mowy :( on tego wrecz nie cierpi :( i ja przy tym cierpi najbardziej eh

heh, on też nie lubił się całować, ale powiedział, ze ze mną to co innego;D bardzo się cieszę, ze mam takiego faceta niezależnie co ludzie mówią... dla nich to wszystko takie falszywe i na pewno sie skonczy... szanowalabym ich zdanie, jakby umieli je wyrazic w normalny sposob.

a moj nigdy nie lubil tego .. jedynie po % ... on uwaza,ze to jest niemile... a mi tego straasznie brakuje i glupio mi ,ze on tego nie chce :( ale nie odejde od niego z tego powodu ... no chyba ,ze powinnam ,eh sama nie wiem... nie przejmuj sie,oni Ci zazdroszcza,bo tak naprawde niejedna dziewczyna chcialaby miec taki ,,Skarb'',jaki Ty masz :)