Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Nie mogę od nikogo wydębić gg takiego jednego chłopaka

Polecane posty

który mi się podoba :O Bo jest takim samym odludkiem jak ja i nikt nie ma :O Pisze do jakichś ludzi z jego byłych klas (sam nie ma naszej klasy) i nikt nie ma :( Myślicie że moge napisać na naszej klasie do jego brata? Czy to debilne? Oczywiście z fałszywego konta i podając się za dawnego kolege ze szkoły :D

Gość s.p.i
odludki często nie maja gg jak ja na ten przykład

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkkk
a ile masz lat 12?? na jego miejscu to bym przed tobą uiekała jak najdalej, to zakrawa na manię przesladowczą ;/ jak chcesz jego gg to do niego podejdx i popros a nie zakładaj faszywe profile ;/

Gość bzdura jak mało która
odludki z reguły przebywają większą część swojego życia na kafe, tak jak ja 🖐️

16 :D Noo ale sama do niego nie podejdę bo bedzie wstyd na całego jak mnie oleje :( Tomoże on tez siedzi na kafe :classic_cool:

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkk
mniejszy wstyd jak wprost podejdziesz, cos zagadasz i niby przypadkiem jakoś się tak zdarzy ze da ci swój numer niz jak anonimowo bedziesz do niego na gg pisac;p To naprawde ludzi odstrasza takie kombinowanie a szczegolnie chlopcow. No chyba ze chcesz go odstraszyc??

Pytam i pytam i nikt nie ma z nim kontaktu :O Nawet telefonu :O Przyjdzie mi chyba po jego rodzinie pisać no ale wtedy pewnie mu przekaza i będzie kiszka :O