Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzy snowflake

co on może mieć na myśli, zapytał mnie kiedy ostatni raz się kochałam...

Polecane posty

Gość suzy snowflake

i dodał że nie musze odpowiadać jak nie chcę, nie odpowiedziałam, zaczynamy tworzyć jakąś relację, na razie niewiadomo co z tego będzie, ale robi się coraz bardziej gorąco.......boję się że ucieknie jak sie dowie że ja jeszcze nigdy, czy może tak być? no i o co mu chodziło?

Gość rewqr
tez jestem dziewica i czasami tez sie tak zastanawiam...;/

Gość suzy snowflake
kurcze bo nie chciałabym żeby zwiał tylko z tego powodu, wydaje sie być w porządku ale teraz sama już nie wiem:(

Gość No tak myślę że...
Pytał bo chciał wiedzieć czy spałaś z kimś ostatnio...

Gość suzy snowflake
ale co to znaczy że chciał wiedzieć, nie jesteśmy jeszcze parą, co to zmienia czy spałam z kimś ostatnio czy nie, no nie spałam hehe ani ostatnio ani nieostatnio ale on o tym nie wie

Gość suzy snowflake
up

Gość suzy snowflake
napiszcie jeszcze coś co o tym myślicie bo tak mnie to dręczy

Gość ekslajzet
A Ty z nim jestes??

Gość suzy snowflake
no nie jestem jeszcze ale może już niedługo

Gość piootrr
hmm pomyslmy... najpierw ile masz latek?

Gość Bla Bla ble abla bel
ewidentnie chce wyczuć grunt, najprawdopodobniej ma podejrzenia co do tego że jesteś dziewicą ale chce sie upewnić. Wiedz że jak się o tym dowie będzie zadowolony i nabierze do ciebie mega szacunku, będzie wiedział że jesteś wyjątkowa, i nie zasługujesz na to by tylko cię przelecieć i porzucić.

Gość suzy snowflake
do bla bla ble itd:) dzięki za opinię, mam nadzieję że tak będzie:) a latek mam 23

Gość kuźwa ludzie tylo nie
"latek":O bo rzygnę:O To, czy mu się to spodoba nie jest pewne. Tez jestem dziewica i mam 24 lata i z doświadczenia wiem, że o seks się pytają tylko oszołomy. Nikt wartościowy i normalny nigdy nie zadawał mi takiego pytania. Być może szuka dziewicy, co samo w sobie jest nienormalne, bo ludzi raczej nie powinno się oceniać ze względu na kawałek błony., jeśli zależy mu na moralności, to powinien cię poznać, a nie zadawać durne pytania. Bo możesz byc dziewicą, co robi laski co weekend innemu i daje anala:O A jeśli zależy mu na szybkim seksie i chce wybadać, czy jestes napalona i chętna, to tez nie świadczy dobrze o jego zamiarach🖐️

Gość piootrr
24 LATKA i dziewica no no

Gość suzy snowflake
Nikt wartościowy i normalny nigdy nie zadawał mi takiego pytania. kurcze chyba coś w tym jest:( też zawsze myślałam że ludzi nie powinno to aż tak interesować, teraz to już sama nie wiem

też zawsze myślałam że ludzi nie powinno to aż tak interesować, teraz to już sama nie wiem i zapamietaj te lekcje, wiecej z glupimi pytaniami na kafeterie nie przychodz, bo tylko sobie zaszkodzisz ;-)

No i co? Coś się nie podoba? Jesteście tacy fajni, inteligentni i sympatyczni a także skłonni do uczuć, ze aż się odechciewa:)

Gość husaria
ja miałam trochę inaczej - mnie spytał się prosto z mostu - czy jestem dziewicą? Zatkało mnie... To był dla mnie lekki szok, że o to pyta.

Gość no tak można określać
bo jak któraś spała z 20stoma to szmata i tyle :P

ale nie mierz ludzi swoją miarą, najgorzej lecieć schematami... :O Zresztą dziewczyna odrazu by zauważyła że to typek któremu chodzi o jedno, zazwyczaj tacy właśnie nie pytają tylko pchają się z łapami, albo nie bawią się w długie podchody

Gość suzy snowflake
husaria - no i jak to się dalej potoczyło?

Gość husaria
Powiedziałam mu, że nie będę na ten temat rozmawiać itd. Byłam wtedy w szoku, bo to mój kolega w sumie. Możliwe, że mnie źle zrozumiał, nie wiem, ale parę godzin póniej zaproponował mi seks bez zobowiązań.... Lubię go bardzo, nawet może trochę więcej. Dostałam nożem w plecy niestety... Ale kto wie, może skorzystam z jego propozycji, bo związek mi nie jest chyba pisany nigdy:(

Gość suzy snowflake
nie wiem co z tym fantem zrobić, no w sumie może pytanie nie na miejscu, ale ktoś tam napisał żeby nie mierzyć swoją miarą, może nie ma złych zamiarów.....cholera z tymi chłopami nic niewiadomo

nie niszcz tego z powodu tego co ci tu ludzie napiszą, oni nie znają całej sytuacji, kontekstu w jakim zostało zadane pytanie, ciebie ani faceta.. czas przyniesie ci odpowiedź :)

dlatego bierz przykład ze mnie i nie zadawaj się z chłopami:classic_cool:

Gość husaria
między oczy - no to powiedz, co według Ciebie powinnam zrobić co? Nie wiem czy szukam dziury w całym... Jesteś mężczyzną czy kobietą?

między oczy - no to powiedz, co według Ciebie powinnam zrobić co? Nie wiem czy szukam dziury w całym... Jesteś mężczyzną czy kobietą? jestem facetem? co powinnas zrobic? to proste - byc soba, nie szukac odpowiedzi na takie pytania na kafeterii tylko zwyczajnie powiedziec prawde, nad czym tu sie zastanawiac? razi Cie pytanie o dziwictwo - nie odpowiadaj, urazila Cie propozycja seksu bez zobowiazan - to daj temu wyraz, przynajmniej zbudujesz szacunek do swojej osoby mow to co masz na mysli, i zadawaj pytania do zainteresowanego a nie do nieznajomych ludzi na forum

to właśnie faceci szukają dziury w całym:D