Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morticiaaaaaaaaaaa

jutro ide na obiad do jego rodicow i panikuje!!!!!

Polecane posty

Gość morticiaaaaaaaaaaa

boje sie :o

Gość morticiaaaaaaaaaaa
nie czuje sie a to gotowa i chyba sie jakos wykrece ;/

Gość laslalalalala
to pierwsze spotkanie?

Gość madzienka22
a ja bardzo bym chciala aby moj chlopak zaprosil mnie do swoich rodzicow.Jak myslicie dlaczego on tego nie robi?Moze cos robie nie tak?

Gość laslalalalala
madzienka - ja mam tak samo !! dlugo jestes z facetem?ja 2 lata,nawet przeszlo .. i nic :( ciagle tylko slysze,,niedlugo,niedlugo''

Weź gitare, jak usiądziecie razem przy wspólnym stole to zaintonuj "O mój rozmarynie" a pozniej "Chachary". Te pieśni połączą was na wieki, a kto wie-może i tańce bedą.

Gość madzienka22
ja juz 3 i nic po prostu porazka,a najgorsze jest to ze dziewczyne z ktora byl przede mna zapraszal i jak ja mam nie zwariowac?

Gość laslalalalala
no jakby czytala o sobie :( kochana ,ja mam tak samo ... i juz nie wiem,co o tym myslec :( ani razu u niego nie bylam,ciagle cos wymysla,obiecuje mi juz od X czasu i nic .. ciagle sie wykreca i robi glupie minki i prosi ,zebym jeszcze poczekala ;/

Gość madzienka22
ale czy to oznacza ze jestem gorsza od innych?

Gość morticiaaaaaaaaaaa
a ja z moim jestem 2 miesiace :D mamy po 20 lat ;) boje sie, bo wczesniej nikt mnie nie przedstawial ( to moj pierwszy chlopak ;) ) a po drugie, on jest bardziej zaangazowany niz ja, nie chce zeby jesze nakrecala go rodzina... to chyba za wczesnie jak dla mnie i co gorsze mieszka z rodzicami, bacia i dziadkiem i panicznie sie ich boje ;) przerazic ich moze dlugosc i kolor moich paznokci :D a ta powaznie...nie ejste ejszcze gotowa ;/

Gość laslalalalala
madzienka - a moze Twoj facet ma zle wspomnienia z tym,ze dziewczyne przyprowadzal do siebie? bo wiesz,czasem chlopacy sie boja,ze za bardzo ,,sprzedza''swoja prywatnosc.. sama nie wiem co myslec :(moj mowi ,ze sie wstydzi,ze przypal...ale czego sie wstydzi;/?? moricia - jesli nie czujesz sie gotowa,to powiedz mu to :) nic na sile,komfort psychiczny ,to podstawa

Gość morticiaaaaaaaaaaa
laslalallalala----> a moze o sie wstydzi domu? czeka na remont? wstydzi sie sytuacji materialnej? kurcze...w sumie on tak powiedzial, ze wpadniemy na obiad, potem pojedziemy do mnie, bla bla bla...jakby to nie miala byc oficjalna wizyta, ale bedzie i wiem, ze jego rodzice chca mnie poznac ( jego ojciec mnie podgladaj na naszej klasie :D) a ja wygralem zycie---------> nikt Ci nie kaze

Gość laslalalalala
tez mi sie tak wydaje;/tym bardziej ,ze ciagle mowi ,,zrobie remont,to wpadniesz,a u Ciebie jest lepiej,tak na luzie''no nic poczekam ;/ jezeli czujesz sie na silach ,ze chociaz obiad wytrzymasz,to jedz :) po obiadku pojedziecie do Ciebie,a Ty zrobisz swoje i bedziesz miala z glowy :) no faktycznie - skoro podglada Cie,to znacyz ,ze straaasznie chca Cie poznac ;)dasz rade :) bedziesz przynajmniej miala to juz za soba :) 3mam kciuki ,jedz :) lece spac,dobranoc wszystkiim i 3mam kciuki morticiaaaaaaaa :)