Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellloellla

jak stad uciec???

Polecane posty

Gość ellloellla

masakra, tak sie wkrecilam w te beznadziejne rozmowy tutaj, ze mimo, ze nie chce to siedzie tu na kafe juz kilka godzin. co mam zrobic zeby przestac tu siedziec?? macie jakies sposoby

Gość ellloellla
ale ja nie chce byc tu na kafe ale dostep do sieci to by mi sie przydal. moze jakis inny pomysl??

Gość justka6836
zablokuj dostep do strony;)

Gość ellloellla
a jak to zobic? bo to byłby swietny pomysl

Gość to ja to ja to ja
silna wola, jej ćwiczenie.polecam.

Gość ellloellla
ale ja mam bardzo slaba silna wole wiec ten sposob odpada. a w ogole to jest za trudne, najlepszy sposob to zablokowac strone ale jak znam siebie to pewnie zaraz bym odblokowala bp bylabym ciekawa co tu piszecie, nie wiem czemu bo tu tyle glupot jest ehh mecze sie. kto pomoze??

Gość ellloellla
no to na azie uciekam bo id spac ale pewnie jak sieobudze znw pomysle co tutaj ciekawego napisaliscie i znow bedziecie mi poprawiac nastroj choc i tak nie jest z ni m najgorzej. i znow przesiedze pol dnia a potem pewnie pol nocy/..... trzeba jakos z tym skonczyc, ale jak??? dobranoc

Gość ellloellla
dzieki ale to rozwiazuje sprawe tylko na chwile bo mi rece cierpna jak na nich siedze... trudno

Gość ellloellla
nie, nie pisze nosem tylko rekami bo juz mi te rece scierply od tego siedzenia na nich

Gość nie da sie niestety
tez probowalam, a mam nawet dosc silna wole. Ale od kafe uwolnic sie nie moge :O wiem, wiem, nie pocieszylam :P 🖐️

Gość ellloellla
a ja znowu tu jesem:( ratunku!!!!!!!!!

Gość deko w pomarańczy
jak będziesz gotowa na ucieczke rto uciekniesz.:D ja uciekłam dwa razy raz na miesiac drugi na jakies dwa. I jestem tutaj znów:D

Gość taaaaaaaaaaaaaa
hehehe fajny temat,ja mam dokladnie ten sam problem.ale nie widze wyjscia,to jest nałóg i juz.jak wymysla \"kafe-nicorette\" to dam ci znac hehe.

Gość ellloellla
''chcesz łyżkę?" łyżkę mówisz, że mi dasz, hmm ale te moje scierpniete rece od siadania nich chhyba nie dadza rady tyle kopac. "wymysla "kafe-nicorette" to dam ci znac" a kafe-nicorette to byłby świetny pomysl moze ktos sie zlituje i wymysli cos takiego.

Gość hipocrizja
zapytaj się komicznego lub niedźwiedzia. Oni tu bywają "sporadycznie" bo mają swoje ciekawe real światy he he he

Gość ellloellla
ano wlasnie caly problem w tym ze mnie zycie przerasta i mam doła wiec siedze w domu i tu na tym wstretnym forum i nie moge sie od tego uwolnic. telefon wylaczylam, na gg nie wchodze bo nie chce z nikim gadac, maili nie odbieram, z domu nie wychodze bo zimno... i tak tu siedze i nie moge sie uwolnic

życie Cię przerasta? A może warto przerastać życie, wychodzić na przeciw, nie bać się problemów, bo cóż Ci mogą one zrobić. Żyj pełnią życia. Może jakieś małe postanowienie na początek? ;) Odwagi.

Gość ellloellla
no kazdy ma swoje. jedni nie wiedza co ugotowac na sylwestra a inni jak sad uciec i dla kazdego jego problem jest wazny chocnie wiem jak dziwny moze sie wydawac dla innych

Gość ellloellla
oj postanowien to ja mam mnostwo a moze nie postanowien tylko marzen, ktore chcialabym zrealizwac i nawet nie chodzi o to zeby juz w nowym roku tylko tak w ogole ale nie wiem czy to nie za trudne dla mnie. pewnie tak i dalej moje zycie sie bedzie tak toczyc jak toczy sie teraz tu na kafe:(

może warto napisać o tym co Cię konkretnie trapi? Może warto to wyrzucić z siebie... chociażby przez neta. Będę później! Papa

Gość ellloellla
chyba nie trudno sie domyslic co mnie trapi bo to jest to co chyba wiekszosc ludzi bedacych tutaj - SAMOTNOSC gdybym nie czula sie samontna to zaczela bym obic to co powinnam bo to nie jest tak ze nie mam co robic ale nie chce mi sie bo mi smutno. nie chce mi sie z nikim gadac bo to i tak nic nie zmieni. nie wierze ze moje zycie moze takie jak chce bo juz wierzyc w to nie mam sily. a takie jakie jest to mi sie nie podoba itp. to mnie wlasnie trapi ale przeciez i tak mi nikt nie pomoze wiec po co sie wywnetrzniam?? papa gwiazdorku;) ja tutaj bede caly czas:(