Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy2008

pomocy

Polecane posty

Gość anonimowy2008

proszę o pomoc, bo normalnie już nie potrafię sobie dać rady z tym, że ciągle myślę przed seksem i przez to nie mam wzwodu. Myśle, że jej nie zadowole, że mam małego i może mnie wyśmiac. Wziąłem nawet kilka razy libido forte (ziołowy preparat za 50zł), ale stres i tak jest silniejszy od mojego podniecenia. Dodam, że normalnie potrafię się podniecic, ale kiedy ma dojśc z moją nową kobietą do czegoś więcej, to blokada!!! Już nie wiem co mam robic. Wiem, nie myślec, ale to nie jest takie proste:(

Gość anonimowy2008
proszę o szczere rady a nie głupawe teksty, które się pewnie pojawią na tym forum

Gość do anonimowy
a dlaczego sie stresujesz tym ze jej nie zadowolisz? Za malego? No jesli twoj penis jest jakis naprawde malusienki ale tu mam na mysli jakis niedorozwoj to o.k, mozna sie stresowac. W pozostalych sytuacjach, penis, nawet jak jest maly, to i tak ma wiekszy obwod niz wejscie do pochwy wiec do dla kobiety jest wystarczajacy bodziec. Nie ma penisow tak malych zeby kobieta nic nie czula. To sie po prostu czuje albo czuje sie bol kiedy penis jest za duzy wiec sie tym w ogole nie stresuj. Poza tym tylko wejscie do pochwy jest unerwione, sama pochwa nie, wiec twoja partnerka czuje cos przy samym wprowadzaniu czlonka do pochwy a wiec jaki by nie byl to to sie czuje. Rozmiar naprawde nie ma znaczenia. A laski co pisza ze lubia ogromne czlonki to sa takie ktore sa niemilosiernie rozjechane. Przeciez normalna kobieta nie czuje nawet obecnosci tampona w pochwie ktory ma srednice nie wieksza niz 4 cm!!!! Jesli obawiasz sie ze ona pomysli ze jestes cienki w lozku to tez sobie wyobraz na jakiej podstawie ty bys tak kogos ocenil. No chyba tylko jakby lezal jak trup i nic nie robi. Jesli wykazesz jakakolwiek inicjatywne, aktywnosc to ona juz bedzie odebrana na +. Glowa do gory.

niestety nie jesteś jedynym facetem który jest jak najbardziej zdrowy a fiut zawodzi ON JUZ TAKI JEST Dużą role odgrywa partnerka w tej sytuacji żeby ciebie tylko nie zdołować co niektóre szczególnie te na jedną noc z rozjechana cipą zwracają uwage że chcą fiuta a nie faceta.Jedyna rada nie wracaj uwagi na niego tylko zajmij sie partnerka żeby jej zrobić dobrze za pomoca reki lub minetki a zobaczysz że jak ona sie podnieci to ci stanie ,bo to działa na zasadzie sprzeżenia zwrotnego.

Gość anonimowy2008
wiem, że miała kilku partnerów przede mną i z tego względu, że może porównywac to się stresuję.

Gość gośka1986
aj faceci faceci, przecież jeśli Cię ona kocha to nawet jakby miała wielu przed Tobą to i tak będzie zapatrzona w ciebie i będzie podnosić cię na duchu i próbować,żebyś się nie stresował, wystarczy tylko szczerze porozmawiać a nie wymyślać sobie tysiące historyjek,zeby w końcu nie stanął.

Gość szczera do bólu34
niepotrzebnie się przejmujesz, naprawdę w seksie nie chodzi o to by Ci stanął lub o Twój rozmiar ale o wrażenia ogólne jeśli facet ma dużego ale i tak nie potrafi sprawić by kobieta miała orgazm albo jest egoistą to i tak jest do dupy postaw na pieszczoty, naucz się dobrze pieścić kobietę palcami, językiem, poczytaj trochę na temat techniki, jest wiele bardzo dokładnych "łopatologicznych" instrukcji jak to robić, peeksperymentuj, na bank kobiecie spodoba się że poświęcasz jej tyle uwagi zanim zaczniecie się kochać doprowadź ją do orgazmu, gwarantuję że nawet jeśli miałbyś potem jakiekolwiek problemy z erekcją żadna kobieta nie pomyśli że jesteś kiepskim kochankiem i tak jak ktoś napisał, im bardziej ona będzie podniecona tym łatwiej ty się podniecisz, skup się na kobiecie a nie na tym czy wacek Ci już staje i jest gotowy do akcji czy nie

Nie nastawiaj się na sex. Twoja blokada to samo spełniająca się przepowiednia, idź na żywioł.

Gość anonimowy2008
kurde, ale w mojej głowie te pieprzone myśli się pojawiają. kupowałem libido fotre, ale stres jest silniejszy

Gość anonimowy2008
???

Gość poradzcie cos
bo tez z moim facetem mamy ten sam problem, u niego jest blokada :( i niestety z sexu nic nie wychodzi...