Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziwne to jestttt

Dlaczego im mniej zjem tym trudniej mi sie nastepnego dnia

Polecane posty

Go艣膰 dziwne to jestttt

za przeproszeniem wyproznic? Powinno byc chyba odwrotnie? A ja mam tak ze jak malo zjem poprzedniego dnia to nastepnego dnia nawet po kawie zachciewa mi sie tak ledwo ledwo i wyprozniam sie malo...a potem czasem czuje ze nie do konca. Czy musze naprawde zrec zeby to wszystko bylo normalnie? A jak sie stresuje tym to tym bardziej nie moge i mi sie wrecz odechciewa...dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chyba nikt nie ma podobnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cbadef
je偶eli ma艂o jesz to po czym ty chcesz si臋 wypr贸偶nia膰? zacznij je艣膰 - wi臋cej owoc贸w, sur贸wek, kiszonej kapusty, kiszonych og贸rk贸w, kaszy gryczanej, j臋czmiennej, pieczywo tylko razowe lub chrupkie (czyli du偶u b艂onnika), unikaj - ziemniak贸w, s艂odyczy, bia艂ego pieczywa, ciast itp. - a b臋dzie - O.K.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tortilla
zeby sie racjonalnie wypr贸偶nia膰 trzeba si臋 racjonalnie od偶ywia膰. jak nic nie jesz to czym chcesz srac z przeproszeniem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale blonnik powoduje
u mnie wzdecia i w dodatku gazy o przykrym zapachu...to samo np. jablka

Udost臋pnij ten post

aha i jem sniadanie obaid kolacje tylko np. mniej niz normalnie i wtedy mam klopoty nastepnego dnia...ale tez nie lubie sie czuc mocno najedzona :(

Udost臋pnij ten post

dodam ze ten problem zaczal sie kiedy przestalam mieszkac sama..czy to moze miec podloze psychiczne? wyprozniam sie czasem do konca, a czasem wlasnie jakby nie do konca, w postaci takich hmm malych kawalkow ale nie sa to bobki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedno i drugie
mo偶e za ma艂o pijesz ? je艣艂i jelita s膮 prawie puste to nie ma si臋 z czego formowa膰 masa ka艂owa, nie ma wype艂niacza to i jelita zwalniaj膮 prac臋, w efekcie rzadsze wypr贸偶nienia jedz wi臋cej ale w艂膮czaj niskokaloryczne wype艂niacze czyli b艂onnik: du偶贸 warzyw, sur贸wek, owoce stres te偶 mo偶e powodowa膰 zaparcia nawykowe, grunt to si臋 nei wstydzi膰 wypr贸偶nia膰 gdy inni s膮 w domu, lub w obcych toaletach jak Ci臋 to kr臋puje mo偶esz w domu w艂膮cza膰 np muzyk臋 lub telewizor by nie by艂o s艂ycha膰 "odg艂os贸w", mie膰 zawsze w toalecie od艣wie偶acz powietrza, 偶el do wc, kt贸ry u偶yjesz po "sprawie" w awaryjnych warunkach np gdy jeste艣 u kogo艣 i kr臋puje Ci臋 偶e mo偶esz zostawi膰 "zapaszek" w 艂azience.... zapal po wszystkim zapa艂k臋, zapach pal膮cej sie siarki niweluje zapachy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego topikuuuuuuu
to jest raczej na takiej zasadzie ze sie stresuje i denerwuje "czy mi sie zechce" ?? i chyba stad problemy :( wiem ze to glupie

Udost臋pnij ten post