Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona małżeństwem

Nie żeńcie się !! Nie wychodźcie za mąż!!

Polecane posty

Nie żeńcie się !! Nie wychodźcie za mąż!! wspomnicie kiedyś moje słowa :(

Gość dsaasdas
To, że Tobie się nie udało z wielu względów, to nie oznacza, że wszyskie małżeństwa są tak beznadziejne jak Twoje....

Gość oburzona mężatka
to, że tobie sie nie udało nie znaczy że innym się nie uda. moje małżeństwo trwa 10 lat i jestem szczęśliwa... a ty widocznie byłaś złą żoną.. takie jak ty powinno się zamykać w szpitalu bez klamek... To pisałam ja: Oburzona durnymi babami

Gość oburzona mężatka
po prostu wkurza mnie jak taka sfrustrowana krowa wypisuje takie GÓWNO :)

ale tym krowom o to wlasnie chodzi żeby zamęt wprowadzic:P a nie ma co sie wkurzac tylko je olac ciepłym moczem:)

Gość PARTYKULENCJA
ludzie ! opanujcie się. troche klasy i szacunku do drugiej osoby - "krowa" "wywozic na sybir" "zamykac w szpitalu bez klamek" mam wrazenie ze pisza to osoby o malym ilorazie inteligencji i emocji. po co odrazy wyzwiska? od tego jest kafeteria? juz nie wiem ko jest bardziej sfrustrowany!!!!!

Nie nam oceniać która jest zła. to ze małżeństwo się komus nie udało nie oznacza przecież że to wina żony bo była złą zoną. Noć kurna, bez przesady!!! Fakt, niepotrzebnie tu się puszy i zmaęt wprowadza ale nie nam oceniać, że była złą żoną i że na sybir. Poza tym, takie najlepiej ignorować :)

Gość bfbfbfbfbfb
a osoba, co ten durny topik założyła to na pewno o bardzo wysokim ilorazie inteligencji jest, skoro nie potrafi spojrzeć ciut dalej niż swoje podwórko...

dzięki za zjechanie mnie.. szkoda że nikt nawet niepomyślał że kochający spokojny facet okazał się hamem którego nic nieobchodze choć niewiem jak bym się starała... ale wy wiecie lepiej - ja tylko napisałam to dla przestrogi - może choć ktoś się zastanowi ...

Gość oburzona mężatka
zawiedziona: to że twój mąż się puszczał nie znaczy że każdy facet taki jest... idz i sobie lesbijke znajdź albo pedała to może cię nie zdradzi... ech, lecz się szmato :)

Oburzona mężatko, po co te wyzwiska? hę? nie odpisuj jej i problem z głowy! a może to jedna i ta sama osoba? Masz schizofremię? :P

Gość oburzona mężatka
ech, przepraszam... :) wkurzylam sie, ale w sumie masz racje. JEJ PROBLEM!

Gość 354656757
Co to za wyzwiska? Szmato, a moze ty nia jestes co wyzywasz od szmat. Sorry bardzo, a morze ta kobieta nie jest winna? A czemu od razu ja tak osadzacie

hahhaha kawcia mielona, trochę dystansu proponuję:P moja wypowiedz to była żart w stronę osoby która się wkurzyła na ten post:) Czy wy dzisiaj wszyscy jesteście bez humoru????????????? czemu nie można rozładowac złego napięcia poprzez żarty///????

do autorki tematu, współczuję jeśli zawiodłaś się na mężu. Mi chodziło o wkurzanie się na autorkę, chciałam to rozładowac a tu już jakies riposty do mnie:) Ludzie, wyluzujcie

Ja tylko chciałam być szczęśliwa :( i wszystko wskazywało że tak będzie, długie chodzenie, wyczekany ślub- wszystko cacy... jeżeli jesteście naprawde szczęśliwy to gratuluje !!!

Madzianetka - spoko, spoko, humor to ja mam zawsze, ale jak tam któraś napisała że nie udało się autorce bo była ZŁĄ ŻONĄ to już się wkurzyłam normalnie!! a poza tym jest git :)

moze zbyt krotko ze soba byliscie abys mogla go lepiej poznac przed slubme. niewiem. ale nawet jesli tak sie stalo nie znaczy to ze kazdy facet po slubie sie tak zmienia. powodzenia w dalszym zyciu

Gość jfkuwhfouirhfb2kurf
Autorko nie jestem mężatką jeszcze ale przeżyłam coś podobnego chodziłam z facetem 6 lat i kazała się taką k.u.r.w.ą że szok !!!!! bez uczuć sumienia litości !!!! wiem co czujesz !!!!!!!!!!! ale teraz za parę miesięcy wychodzę za mąż i wierze że będzie dobrze o tamtym zapomniałam nie każdy facet to świnia !!!! i takie nastawienie przyjmij i na nowo zacznij żyć bo inaczej się zamęczysz !!! a co los przyniesie zobaczymy :)

a ja chce legalizacji bo jak powiedzialam CHCE SIĘ LEGALNIE BZYKAC Z MĘŻEM i miec dziecko w związku małżeńskim a nie z konkubetem:)