Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StyleeSiri

Pomogę

Polecane posty

Gość StyleeSiri

Jeżeli macie jakieś pytania, problemy - dotyczące ubrań to poroszę pisać ;) Pomogę szukać i nie tylko ;-)

Gość jezeli tak to
w przyszlym tygodniu jade na obiad do rodziny mojego chłopaka. To będzie moja pierwsza wizyta, więc w co powinnam sie ubrac, zeby wygladac elegancko i skromnie bo nie chce zeby mnie nie polubili. podaj jakies linki tanich i ladnych rzeczy

Gość StyleeSiri
1.) Jeżeli masz ładną figurę, nie masz szerokich ramion a za to troszkę szersze biodra możesz ubrać sukienkeczkę z bufiastymi ramionami, ktora "wyrówna" twoja sylwetkę. http://www.allegro.pl/item518257935_s3064_11 l_urocza_sukienka_z_bufiastymi_rekawkami.html Do tej sukieneczki nie za dużo dodatków. Najlepiej gdybyś wtedy ubrała rajstopy w cielistym kolorze i ładne baleriny najlepiej białe

Gość nikita26
Hej, mam 169 cm wzrostu i ważę 69 kg. Mam mały biust :(, szerokie biodra, i sadełko na brzuchu - typowa gruszka ! Może mi doradzisz jak powinnam się ubierać? :))

Gość StyleeSiri
Kobieta z figurą gruszki nie powinna przede wszystkim nosić spodni z podwyższoną talią, dżinsów wytartych szczególnie na udach! w dodatku jasne kolory dodają nam objętości na dole gdy ubieramy jasny dół. Unikaj także ubrań "bombek" i rurek. No i także radziłabym unikać spodni tak zwyanych "pupmów" ;-) No a jeżeli mogę doradzić to proponuję spódnice w kształcie litery A - unikaj jasnych kolorów. Najlepiej jeżeli to będą spódnice w kolerze szarości, czerni... No i spodnie - najlepiej w kant, dopasowane. Jeżeli lubisz jeansy to najlepiej wybieraj te z lekko rozszerzonym dołem o ciemnych kolorach np. czerń, granat. UNIKAJ WYTARĆ ;-) Co na górę? Jeżeli jesteś gruszką, to masz co eksponować ;) Mały biust - powinnaś go bardziej zatem wyeksponować. Na górę: Jasne kolory, błyszczące i połyskujące tkaniny (oderwą uwagę od szerszych bioder), push-up (koniecznie wybieramy biustonosze, które niczym czarodziejska różdżka sprawiają, że nasz biust jest pełniejszy), wzorzyste tkaniny, marszczone bluzki...

Gość zdesperowanawarszawa
wstyd sie przyznac ale nie mialam czasu zeby znalezc jakas suknie na sylwestra. jade z mezem i przyjaciolmi na bal. jak powinnam sie ubrac, jezeli mozesz to znajdz cos, jakas piekna suknie w ktora moglabym sie ubrac. i gybys mogla doradzic makijaz, fruzure? mozliwie zeby ubrania byly na terenie wa-wy .

Gość styleesiri
Jak dlugie masz wlosy. Jaki jest twoj typ firury. Ile masz lat. ?

Gość zdesperowanawarszawa
wlosy do ramion, jestem trzydziestolatka, a figura to niezbyt duzy biust ale tez nie za maly, szczupla jezeli chodzi o ceny to nie ma o znaczenia

Gość styleesiri
1. Czarna długa sukienka Mango 559 zł [ http://streetgallery.pl/img/articles/img_66.jpg ] - adres obrazka sukni ;) 2.) buty - venezia cena 299 zł [ http://streetgallery.pl/img/products/m542.jpg ] 3. http://ikf.com.pl/ff/77735/big/5760962.jpg - fryzura. Torebka - kopertówka. Srebrne kolczyki i bransoletka wystarczą w zupełności. Makijaż - mocno czerwone usta i kocie oczy, mam nadzieję że pomogłam :)

Gość MiMiŚkA
Witam. zastanawiam się czy ten strój będzie odpowiedni na sylwestra. Wybieram się na kameralną imprezę wśród znajomych (około 40 osób). Proszę o pomoc. http://www.forumowisko.pl/index.php?act=atta ch&type=post&id=29394

Gość Nieszczęśliwa77
A czy porady dotyczące doboru bielizny też można kierowac? Mam problem z asymetrią biustu, a co się z tym wiąże z dobraniem biustonosza, i w sumie przez ten defekt źle się czuję w niektórych ubraniach, np. obcisłych bluzeczkach lub z dekoltem. Jestem osobą szczupłą około 170 cm wzrostu.

Gość pytający342
Jak uszyć majtki co ładnie na tyłku leżą ale się w jaja nie wrzynają?

Gość joleczka2346677
mam 154cm, 51-52 kg biodra 90, ramiona nie mierzylam ale wygladaja na tej samej szerokosci (przy moim wzroscie wygladaja szeroooko) talia 67 maly biust co mozesz mi poradzic ??

Gość milena1706
czy pasuje isc w krotkiej sukience na studniówke znaczy ona jest z przodu krota jakies około 10 cm przed kolanami a z tyłu długa za kolana i ide jako osoba towarzysząca