Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio..

Ale mi głupio...

Polecane posty

Gość głupio..

Wczoraj przyjechał do mnie facet... Nie wiedziałam, ze jest alergikiem, nigdy nic na to nie wskazywało.. po 2 godzinach dostal ataku alergii.. kichał, occzy mu łzawiły.. jednym słowem prawie zszedł :D spakował sie i o 4 rano wrocil pociagiem do domu... a mi głupio, ze moze to przez to ze mialam kurz w domu, ze kołdra z pierza, ze na papryke uczulony.. :D teraz mi wstyd.. a syfu w domu nie mam, tłumaczyl ze musi miec specjalna kołdre dla alergikow, ze odkurzacz na wode zeby dobrze zbierał... ale mi głupio...

Gość oburzona mężatka
wspolczuje kretynskiego faceta

Gość MAriusz BHP
mógł Ci powiedzieć zanim przyjechał

Gość głupio..
dlaczego?? naprwde zle wygladal... pojechal bo nie mogl spac a ja maialam na rano do pracy... moze faktycznie za mało sprzatam? :D

Gość dlaczego kretyńskiego
jest kretynem bo ma ostra reakcje uczuleniową niekoniecznie na syf w domu? jak nie wiesz co to za problem to się nie ypowiadaj skończona idiotko! autorko, nie ma co byc głupio, nie wiedziałas o tym, powinien Cie uprzedzić, że jest tak mocno uczulony, nie dziw się że pojechał do domu, bo przy takim ataku jest to nie do wytrzymania i człowiek odruchowo ucieka od źródła swoich kłopotów:)

Gość głupio..
ale nie wiedzial ze go akurat złapie... jest przeziebniony i sie skumulowało. to nie jest tak ze zawsze ma atak jak wejdzie do czyjegos domu :)

>>>mógł Ci powiedzieć zanim przyjechał No. Kupiłabyś kołderkę i odkurzacz na wodę. Ale jaja. :)

Gość głupio..
Musztarda własnie o tym samym myslalam lezac kolo tego zasmarkanca. Czemu nie kupiłam kołdry i odkurzacza?? :D