pmddtka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 hej zmaga sie z bolami podbrzusza o podlozu ginekologicznym tzn boli mnie podbrzusze przez dwa tyg przed okresem i wogole ciezko przechodze kobieca przypadlosc Wiec zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne niestety zadne nie sa w stanie zniwelowac bolu Bralam juz microgynon21, cilest, mercilon, yasmin i teraz harmonet te ostatnie zwalczyly bol podbrzusza ale zaczely mnie bolec lydki popekaly mi naczynka na udach i nie moglam sie pozbyc infekcji wiec wrocilam do yasmin bo przy nich jeszcze najmniej boli mnie brzuch Jestem taka wsciekla po cholere bola mnie te lydki juz tak dobrze bylo tak sobie siedze io mysle ze moze zmienie sposob przyjmowania yasmin tzn nie wieczorem o 22 tylko bede brala rano i wszelkie bole bede przesypiac Czy ktoras tez miala podobnie ze jakis obiaw uboczny wystepowal kiedy bralo sie wieczorem tabletke a jak rano to juz skutek uboczny byl mniej odczowalny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Radziłabym ci Napisano Grudzień 30, 2008 odstawic wogule tabletki antykoncepcyjne jezeli masz takie objawy jak bolace lydki i popekane naczynka. Pozatym przkonałam sie na własnej skórze ze takie eksperymentowanie na sobie zmieniajac tyle razy tabletki bo moze akurat ktores bedą dobre moze zle sie skonczyc dla zdrowia. I wogule branie tabletek przy takich objawach jest dosc ryzykowne. Ja nigdy wiecej nie wezme tego świnstwa!!! Mysle ze powinnas koniecznie porozmawiac z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach