Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mnick

Mężczyzna

Polecane posty

Gość Mnick

Spotykam się z mężczyzną od ponad miesiąca. Wszystko było ok, ale przestał się odzywać, twierdzi że jest zdołowany i źle się czuje. Gdy dałam mu do zrozumienia żeby mi powiedział jeśli nie ma ochoty na kontakty ze mną. Wtedy zadzwonił i powiedział, że to nie tak...że długo był sam i teraz kiedy ma problemy to ucieka w samotność. Powiedział, że on to zmieni, żebym mu dała trochę czasu...i że potem będzie wszystko dobrze. Im dłużej się nad tym zastanawiam to nie wiem czy rzeczywiście tak jest, czy powiedział to od tak sobie, żebym dała mu spokój. Może ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość dde
Znajac to forum to jedyna rade jaka tutaj dostaniesz to : rzuc frajera , nie jest Ciebie wart 🖐️

Gość lalineczka
raczej ma cie w dupie...:O

Znajac to forum to jedyna rade jaka tutaj dostaniesz to : rzuc frajera , nie jest Ciebie wart to czemu nie udzielisz swojej? :-)

Gość Mnick
Mam ochotę zapytać go jak długo mam czekać? Od tej rozmowy minęło 3 dni.

jak mu nie wyjdzie z tą co ją ma na oku, to wtedy coś może z tobą zadziała. Wiem coś o tym , bo jezdem chopem

Gość lalineczka
no dokładnie: wyglada na to, ze zostałas rezerwową....:O

Gość joozio
po prostu facet chce sobie sam przemyslec. faceci nie lubia sie wyzalac ze wszystkiego on nie oczekuje pocieszenia tylko rady, a kobiety nie potrafia radzic, wiec sam musi sobie ze swoim problemem poradzic

Gość joozio
a skad ten wniosek ze zostala rezerwowa? ze facet sie nie wyzala? on nie ma takiej potrzeby i juz

Gość lalineczka
żalić się nie musi ale spotykać by mógł jakby mu zależało. Co ma piernik do wiatraka?

Gość joozio
3 dni to przeciez krotki okres czasu, kurcze. po 5 dniach moze sie zaczac martwic albo cos

Gość Mnick
Mam ochotę zapytać ile mam mu dać tego czasu, ale może nie powinno się zadawać takich pytań...

Gość jak facet znika
to na bank coś jest na rzeczy w takie tam, ze ucieka w samotność itd nie wierz zupełnie, to bzdura albo ma coś innego na oku i czeka czy mu wyjdzie albo chce wrócić do byłej i też czeka czy ona zechce normalny facet, któremu zależy na dziewczynie nie wymysla takich gadek, dobrze zdaje sobie sprawe , że moze ją przez takie znikanie stracić .....

Gość joozio
po prostu zadzwon do niego. powiedz mu ze TO TY sie zle z tym czujesz i ze TY nie chcesz aby cie unikal. ze nie musi o tym problemie gadac ale CHCESZ aby sie z toba spotkal

Gość Mnick
Napisałam, pisząc coś podobnego...nie doczekałam się odpowiedzi póki co, więc sprawa chyba jest jasna.

Gość Mnick
Na to wygląda, ale nie on jeden :)