Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika-kicia

Nasze kompleksy

Polecane posty

Gość monika-kicia

Witam.Niech dziewczyny w tym topiku piszą o tym,co w ich wyglądzie nie daje im spokoju i co jest ich największą zmorą.Może okaże się że nie jesteśmy osamotnione.Ja zacznę od swoich: -rzadkie i cienkie włosy -rozstępy(prawie wszędzie) -krzywy nos

Gość saishuu ressha
cycki za małe, nos za duży i jestem za niska. poza tym, jestem zajebista :classic_cool:

Gość odklejona
Uda i ogólnie okolica bioder, duży nos, ale on jest jeszcze do przeżycia.

Gość zakompleksiona całkowice he he
Małe piersi, brzydkie zęby, krzywe nogi, ślady po trądziku, ale kto uwierzy, jak powiem, że mam naprawdę spore powodzenie? Poza tym pomniejszych kompleksów mnóstwo, ale nie zauważy ich ten, kto nie wie, że to mój kompleks, he he. a chłopaków zawsze miałam na pęczki

Gość bawełniana jarmułka
ja nie mam żdanych :o

Gość oidhdgdsfds
ja tez nie mam zadnych za to chcialabym byc bardziej smiala i ladniej mowic, co jest raczej niemozliwe. a wyglad OK, jednak co z tego jak ta niesmialosc...

Gość aaaaaaaaasssssssseczkkaaa
ja mam jedynie cellulit ;p

Gość Oliwia_Puławy
mam szklane oko, ale poza tym wszystko w porządku czuję się ładna

Gość Oliwiaaa ja tez
z Puław, chyba cie znam...

Gość szczoss
ja tylko nóg nie mam, a poza tym wszystko jest

Gość monika-kicia
Do BulletForMyValentine: Nie mam pojęcia o co Ci chodzi-uważasz że włosy to nie problem?Tak moze mówic tylko ktoś kto nie ma z tym problemu.Nie wiesz jak to jest miec dosłownie pare włosków na głowie.Wiadomo włosy największa ozdoba kobiety.Niektórzy po prostu mają piękne ,ja wydaję majątek żeby je choć trochę,pogrubić,żeby nie wypadały itd a tu nic,zadnych efektów.Nie masz pojecia jak to jest.I nawet nie chodzi o to co mysla inni,tylko o to co ja myśle o sobie kiedy patrze w lustro .

Gość zakopleksionaxd23
Grube nogi, brzuch to jeszcze zniose Garb na nosie Krzywe zęby Rzadkie,wypadające rzęsy A mimo to mam powodzenie u chłopaków.;)

Gość lulijajka
opona na brzuchu i to spora juz sie uchodowala :( tragedia straszna :( po za tym nic wiecej, teraz jestem nieproporcjonalna , ta opona zjadla mi talie i ciuchy dziwnie na mnie leza wszystko przez ta glupia opone nogi chude, ramiona zgrabniunie, buzia chyba ok a ta opona to poracha jakas, najgorsze to to ze nie umiem jej zrzucic

Gość siwowlosaa
moj kompleks to siwe i ienkie wlosy itez uwazam ze brzydkie cienkie i rzadkie wlosy moga byc problelem ale to zrozumie ten kto ma problem. posiadaczki ladnych wlosow nawet nie doceniaja to co maja

Brzydka twarz (cała od asymetrycznych ust, po brzydki nos, oczy, cerę), gówniane włosy, nieproporcjonalna sylwetka, brzydka skóra, brzydkie nogi, blizny, naczyniak, mały i brzydki biust, yyy to tak w skrócie.

Gość Pajacykow Jacykow
jestescie za grube wszystkie :O ble to jest passe :O

Gość sfrustrowana jestem
- zadarty i za duży nos - figura siedmiolatki - kręcone, blond włosy, których nie można ułożyć - okropna cera, mnóstwo małych brzebarwień potrądzikowych i gdzieniegdzie krostki - nie lubię jeszcze swoich nóg - duże, asymetryczne usta (i duże zęby niestety) - kanciasta twarz (wysokie czoło, wystające kości policzkowe) chociaż właściwie wszystko moglabym zaakceptować z wyjątkiem swojego nosa, a najśmieszniejsze, że podobno nos mam "ładny"...eh jak ja bym cholernie chciała mieć inny :(

Gość to teraz jaaaaa
garbaty nos takie sobie zeby ale do przezycia male cycki troszke odstajace uszy, ale i tak je chowam pod wlosami plus troche innych mniejszych kompleksow ale nos to moj najwiekszy kompleks

Gość to teraz jaaaaa
pomimo wszystko mam powodzenie kazdy ma swoje wady i zalety i czasem te zalety potrafia przykryc wady

Gość misiekkkkkkk
duzy nos, niewielkie oczy,maly biust, wargi te dolne, i nogi... moze nie sa krzywe ale idealnie proste tez nie sa... i duzy najwiekszy palec u nogi:P

Gość misiekkkkkkk
rzesy tez krotkie i kazda w inna strone, jak nie pomaluje ti ich nie widac:P wagry na tym wielkim nosie i lekki cellulit na malym tylku:P

Gość misiekkkkkkk
i jeszcze cienie pod oczami... to juz chyba wszystko... matko ale to strasznie brzmii, ale wcale az tak zle nie jest w rzeczywistosci heh