Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra_Kasandra

mój ślub i wesele

Polecane posty

Gość Sandra_Kasandra

mam ślub w marcu i prawie juz załatwiłam wszystko.Slub będzie w kościele mariackim w krk, wesele pod krakowem na 170 osób (mamy liczne rodziny).Mam juz wszystkie zaświadczenia zamówiony garnitur, wybraną suknię i kupione buty http://kobieta.gazeta.pl/slub/5,66846,4216380.html?i=1 zamówiony bukiet z 25 czerwonych róz i stroiki na sale z czerwonych róz i białych lili.Mamy wybranego księdza (znajomy) i Zespół muzyczny...Hhmm o czym jeszcze powwinnam pomyśleć?

Gość Anetii
obrączki zaproszenia pończochy

Gość aguna
a co zrobisz z goscmi np z innych miast, jesli takich masz?

Gość Sandra_Kasandra
z poza Krakowa i okolic mamy około 40 osób- część gości przyjedzie do mnie( te bliższe mi ciocie i kuzynki -8 osób) część do mojego narzeczonego( 11 osób) a reszta będzie mieć miejsce w tej mejscowości gdzie weselle będzie:)

Gość Sandra_Kasandra
zaproszenia juz wysłane, na obrączki czekamy :) a pończochy kupię przed śłubem hmmm a jakie polecacie? samonośne czy tradycyjne?

Sandra, jak masz ślub w Mariackim, to zadbaj o miejsca parkingowe dla gości (spróbuj np. zamówić z wyprzedzeniem miejsca na parkingu koło Teatru Słowackiego). Poza tym zorganizuj sobie ekipę, która przed Waszym wejściem do kościoła rozgarnie tłumy japońców i innych turystów, którzy będą Wam barykadować przejście do ołtarza;)

Gość Sandra_Kasandra
specjalnie wybraliśmy marzec bo to nie szczyt sezonu turystycznego;) ale racja racja załatwimy parking :)

Gość bzykbzykbzyk
fotograf/kamera, tort, alkohol?