Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego003

Co we mnie jest takiego..?

Polecane posty

Gość Dlaczego003

Często zauważam wśród innych dziewczyn tak jakby zawiśc do mnie.. Np. ostatnio fryzjerki bezczelnie na mnie patrzaly, przeszywały mnie wzrokiem i obgadywały... masakra! to chyba najgorsze z tego typu przeżyc.. Dzisiaj w sklepie uczennice też mnie obgadywały, na początku po cichu, później chichotały, a na koniec jedna powiedziała coś głośniej tak, że mogłam usłyszec :o ja nie weim dlaczego tak jest 😠 dodam, że facetom się przeważnie podobam i uchodzę za ładną ( nie żebym była zarozumiała czy coś:P)

Gość lulijajka
"patrzaly" :O moze ci sie papier toaletowy przykleil do pupy po ostatnim wykupkaniu??

Gość nie nie skądże znowu

Gość higienicznie powiadam
ja mam tak samo dziewczyny mnie nie lubią ,zawsze jak gdzieś ide to mnie mierzą wzrokiem itp to chyba zazdrość bo tez nie uwazam się za brzydką

Gość lulijajka
a moze nosicie nosy wyzej niz dupy i dlatego was nie lubia i wytykaja palcami, obgaduja i szydza? skoro same poraficie sie ocenic tak prosto z grubej rury jakie to wy niebrzydkie i tego tamtego

Gość era nadaje rytm
tak tak, jestescie tak piekne, ze tylko po prostu obgadywac:P tez mam taka znajomą...dziewczyna mysli ze jest piekna, sliczna i w ogóle i ktokolwiek chocby sie na nia popatrzy to od razu słyszy 'co sie na mnie tak gapisz?! wiem, ze ostatnio troche przytyłas, ale to nie znaczy ze musisz byc zazdrosna":D i najgorsze jest to, ze ona mówi to całkiem serio...a my pozostali mamy sie z czego smiac:P

Gość Dlaczego003
Tylko, że ja nic nikomu nie mówię, nie uważam się za piękną a brzydka też nie jestem. Wiedziałam, że od razu tak mnie zjedziecie:D Może Wy to jakoś wyczuwacie?

ja akurat uważam, że kobieta, która zna swoją wartość i umie stwierdzić, że jest atrakcyjna, automatycznie robi się atrakcyjniejsza dla mężczyzn, a także kobiet, które ów przekonanie o swojej urodzie, uważają za zbyt dużą pewność siebie i najzwyczajniej w świecie zazdroszczą;)

Gość Makarenaaaa
wedlug mnie pewnie jestes typowa blond tapeta i o dlatego, czyz nie?

Gość Dlaczego003
Nie jestem ani blondynką , ani tapetą:D nie ubieram się jak blachara, jestem normalną osobą:P zastanawia mnie tylko dlaczego wzbudzam takie zachowania w innych dziewczynach ?:O

Gość tamarra-x
Moze jestes przewrazliwiona na punkcie swej osoby i wydaje ci sie, ze swiat kreci sie wokol ciebie a tak nie jest. te dziewczyny mogly sie smiac zupelnie z czego innego a to, ze na ciebie spojrzaly bylo przypadkowe, a ty oczywiscie przekonana o swej wyzzszosci myslisz zaraz, ze kazdy zaraz taki zazdrosny.

Gość Dlaczego003
Ale ja nie twierdze że są zazdrosne, bo jak już wspominałam nie sądze, żeby specjalnie miały powód. Zastanawiam nie dlaczego tak jest?! Usłyszalam tylko : "patrz jak chodzi" a później "ale ma krzywe nogi" ..:O Żałosne:D

Gość mnie tez czesto sie zdarza
ze dziewczyny mierza mnie wzrokiem, obgaduja za plecami, nie nosze sie i tez nie uwazam sie za jakas gwiazde, na imprezach dziewczyny potrafia sie mnie czepiac, nawet z lapami podchodza chociaz ja nic nie robie:P

tez nie wiem skad bierze sie ta niechec i takie zachowanie innych dziewczyn, mysle, ze to w wiekszosci z zazdrosci, jestem zgrabna i lubie sie dobrze ubrac, choc zaznaczam, ze nie uwarzam sie za gwiazde i czasem brakuje mi pewnosci siebie jak tak widze jak inne dziewczyny mnie bezczelnie obgaduja na moich oczach

Gość wklej fote to wiele wyjasni

Gość Dlaczego003
mnie tez czesto sie zdarza--> no ja mam tak samo! :D a może mamy niemiłąaparycję?:D

a co masz na mysli piszac niemila aparycje hehe? ogolnie nie narzekam na powodzenie, nie wiem moze wygladamy jakos wrednie, chociaz ja tego nie napisalabym o sobie, nie wiem jak odbieraja mnie inni

Gość Dlaczego003
No właśnie to miałam na myśli, nie panujemy nad swoją mimiką, ja np. nie uśmiecham się 24/7 :P I one myślą, że jesteśmy jakieś zarozumiałe, wredne.. I dodam, że takie jedne z mojej szkoły chciały mnie nawet kiedyś bic:D bez powodu tzn. powód same sobie wymyślały jakiś wssany z palca :D:O

Gość to teraz jaaaaa
hmm w sumie to masz troche racje, bo ja tez sie nie usmiecham do kazdego, poza tym trudno mi chodzic z uhahana mina, probowalam ale to strasznie sztuczne i nie kontroluje tego, czasem niektorzy jak mnie lepiej poznaja to mowia mi, ze mysleli sobie o mnie nie najlepsze rzeczy np., ze jestem wyniosla, ze zadzieram nosa itd., moze rzeczywiscie w tym tkwi problem, a ja wcale taka nie jestem:/

to ja pisalam hihi

to ja pisalam hihi

Gość Dlaczego003
no właśnie ja mam tak samo:D inni uwazają ,że jestem dumna i blada:P