Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camillaa

prosze o odpowiedz !!!!!!!

Polecane posty

Gość Camillaa

ile w ciagu dnia wasze 9 miesieczne dzieci maja drzemek i ile one trwaja,bo za nic w swiecie moj syn nieusnie przed 22 ,niewiem czemu ,moze za duzo w dzie spi

moj maluch spal tylko raz okolo 2 godzin a zasypial okolo 19-20 ale kiedy byl mlodszy to i po 23:00 potrafil, sam sobie wyreguluje, trzeba cierpliwosci znowu maly mojego kuzyna spi 4-5 godzin w dzien , potem zasypia o 00:00 a budzi sie okolo 4:00-5:00 rano i zasypia znow okolo12:00-13:00 kazde dziecko jest innne

Mój syn spał raz od 1,5 do 3 h i wieczorem zasypiał ok. 19-20 i spał do 7.15.

Gość mój jeszcze niedawno
spał dwa razy w ciągu dnia po 20-30 minut, a potem wieczorem i tak zasypiał około 21.00 i spał do 7.00

Gość dziumdziulaczek
moj tez, a ma dopiero 4 miesiace. od poczatku zasypia po 22, a od 2 miesiaca spi od 22 do 9, a w ciagu dnia robi sobie 2 drzemki po 10-15 min. i za nic w swiecie nie bedzie dluzej spal(a ma cisze i spokoj)

Mój do niedawna miała dwie a nawet 3 drzemki w ciągu dnia po 20-30 minut i chodził spac ok 22. A teraz spi raz 1,5-2 h, po czym czasem jeszcze padnie na chwilę, na co już niechętnie patrzę bo potem do pólnocy szaleństwo...

Gość Camillaa
bo moj ma teraz 9 miesiecy chodzi spac loło 23 spi do 9 rano ale chciałam bym zeby chodził spac kolo 21 zeby wieczorem miec chwile dla siebie ,a on za nic w swiecie nieusnie ,w ciagu dnia ma 2 drzemki kolo 12.30 i spi do ok 13.30 i o 16,17