Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila łaciata

czy ustępujecie miejsca ciężarnym?

Polecane posty

Gość mila łaciata

wydaje mi się oczywistością ustępowanie miejsca w komunikacji miejskiej osobom w podeszłym wieku, ale nie poczuwam się do obowiązku ustępowania ciężarnym...a jak jest u was?ustępujecie? zapraszam do kulturalnej dyskusji

I chciałaś się tym faktem podzielić? W takim razie cieszymy się wraz z Tobą. Tak wiemy, że ciąża to nie choroba, a ciężarne nie są świętymi krowami.

Gość muzawa
ciężarówkom -NIGDY starszym - ZAWSZE

jeżeli się chce mieć dziecko to powinno się mieć warunki... a brak prawa jazdy i samochodu, męża szofera lub pieniezy na wynajęcie takiego świadczy o braku warunków i powinien być powodem zaprzestania przez takie osoby rozmnażania :D

uwazam ze ciezarnym powinno sie ustepowac iejsc . wyobrazcie sobie,ze kierowca nagle zachamuje,wszyscy ludzie wraz z ciezarna leca do przodu......moze to sie zle skonczyc dla nienarodzonego dzidziusia......upadki kobiet w ciazy sa bardzo niebespieczne

Gość mila łaciata
palcem po mapie tak chciałam się tym podzielć i podyskutować z inteligentnymi osobami na ten temat.Wszystkie wypowiedzi jak dotąd są merytoryczne i nie uszczypliwe-oprócz Twojej.

Gość lovely55
ona 82 ale co mnie to obchodzi?kupiłam bilet,było wolne więc siedze i mam zasrane prawo dojechać do celu siedząć.nikomu nie musze ustępować.starym,niedołężnym ludziom jeszcze rozumiem ale ciężarówce?jej dziecko,jej problem

Gość huturututujesz
a wiecie jak czuje sie czasami kobieta w ciazy?? -jakby ja slon przygniutl, -jakby byla po 2 litrach wodki, -jakby ktos jej 50 cm szpile wbijal w brzuch, -jakby ktos wrzucil jej do jelit ptaka, -jakby miala zemdlec, -czasem brak jej powietrza i czuje jak sie dusi, -jakby nogi byly cienkie jak lodygi makow.....i wiele innych rzeczy jak to nie mozna takiej babce ustapc?no jak?a bez ciezarnych niebyloby ludzi, milosci, dziadka, mamy, kierowcy autobusu i papieza na przyklad :P nalezy ciezarnym ustepowac!!

ale są na swiecie takie suki co siedzą turysci jebani i w okno sie gapią bo przeciez honoru nie mają tchórze pieprzone i gdzie wasz honor? w pizdzie chyba wydymanej

Gość Łaciata-------
Jestes Idiotka!!!! Nic inteligentniejszego na twoj temat napisac sie nie da! Sorry

eeeeeeeeeeeej soryyyyyyyyyyyyyyy nie wydymal cie ktos dzis po ogórka na wileniak idiotko

Gość zazwyczaj ustępuje miejsce
starszym, ciężarnej kobiecie pewnie też bym ustąpiła chociaż nie pamiętam żebym kiedykolwiek spotkała ciężarną kobietę wtedy kiedy ja jechałam :-p

Gość kobiecie w ciazy tak
bardzo starym ludziom tak, ale nie paniom po 60-tce na obcasach Nie rozumiem jak mozna nie ustapic kobiecie w ciazy. Masakra dodam ze sama w ciazy nie bylam i nie jestem

Gość Lovely 55-------------
Zycze Ci aby ktos Cie wykastrował, jak zwykła suke. P.s Lubisz swoja mamusie???

Gość milka łaciata
szkoda że zaczęly wypowiadać się chamy i prostaki bo pierwsze posty były kulturalne i juz miałam nadzieję na fajną dyskusję:O co za buractwo!możecie mieć swoje zdanie,ale czy naprawdę nie potraficie go wyrazić bez wyzwisk ?!

starszym ludziom, kobietom w ciąży, paniom z zaupami, paniom z dzieckiem na ręku, młodej dziewczynie, która robi się blada i widzę, że może zemdleć. Młode mam nogi i mogę sobie postać. Od siedzenia robi się cellulit i płaskodupie

Gość ciężarna
jestem w 39 tygodniu ciąży i muszę przyznać że nigdy nie czułam się tak, jakby trzeba mi było ustępować miejsca. Owszem jeżeli ktoś to zrobił to było bardzo miłe ale głupio się czułam widząc że ja siedzę a obok mnie starsze osoby stoją. A dojeżdżałam do pracy 40 km. Przed ciążą zawsze ustępowałam miejsca ciężarnym.

nie mogą bo na kafe większość takich siedzi :-o w życiu im nie wychodzi to wyżywają się na forum bo tutaj są anonimowi :-o

to było do milki :-)

Gość łaciata-------------
Nie rozwalaj mnie kobieto :D Ty mówisz o kulturze?????????? Nie dosc ze Idiotka , to jeszcze załosna :D

heh przepraszam do łaciatej

Gość ja tam najczesciej
ustepuje, chociaz nie widywalam wiele. aczkolwiek raz jechalam i tak mnie brzuch bolal ze bylam bliska zemdlenia a ludzie mi z tylu obrabiali D...... ze nie ustapilam kobiecie w ciazy (stala za mna wiec i tak jej nie widzialam) a jej nikt przez 4 przystanki nie ustapil. tylko wszyscy glosno zwracali uwage na \"mlodziez\" :-P

Gość milka łaciata
zazwyczaj ustępuje miejsca-dokładnie! ale przecież można się wypowiadać bez agresji i jadu:) dziękuję tym ktorzy to potrafią

no tak ale jak wypowiada sie jakas 16 ze nie ustąpi miejsca to zwyklą suczes jest