Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pedagogiczanka

Moj ojciec to wariat

Polecane posty

Dzis moja mama rano wstała i zapytała tata dlaczego w centralnym nie rozpalił to ten dostał białej niewiadomo dlaczego i chcial ja uderzyc:( ja i moj brat staneliśmy w jej obronie i nic sie nie stało ,,,teraz nas straszy ze mama bedzie go spłacała do konca zycia...Dodam ze moja mama zarabia kase we wloszech domem zajmuje sie ja a moj ojciec pracuje w wawie i zarabia 3.500 tys miesiecznie z czego na dom przeznacza moze 100 zł miesiecznie....moja mama płaci rachunki i wyposaza dom . Pozatym za mojej mamy pieniadze wyremontowalismy dom i nadal mama kupuje nowe rzeczzy do domu ....teraz chce go rozbudowywać...Dlatego chciałam zapytać czy w razie czego bedziemy mogli udowodnić ze to moja mama zarabiała na dom i nadal to robi i ze z jej pieniedzy żyjemy i wszystko kupujemy ?? Moja mama pracuje we włoszech legalnie...ma papiery. Tyle ze jakoś jak coś robiliśmy to wszystko na ojca zapisywane było...a dom jest zapisany na oboje rodziców...tyle ze moj ojciec nie dał ani złotówki!! On tylko robił ...remontowal

Gość kur
uuuu to chyba przepadło, chyba że wszystkie papiery znaczy się faktury i dowody zakupu są pisane na matkę, i wrazie co same faktury chyba powinny wystarczyć, mogą również sąsiedzi poświadczyć że to twoja matka wszystko kupiła no ale z drugiej strony ojciec wykonywał, więc jakby nie było przykładał się do remontu. Najlepiej jakby twoja mama zbierała faktury które potwierdzą ze to ona rzeczywiście za wszystko płaciła.