Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zagubiona12121212

Uczuciowy dylemat.

Polecane posty

Go艣膰 zagubiona12121212

Jestem 3 miesiace z facetem.Jest dla mnie dobry, czuly.Wiem ze mnie kocha.Ale nidawno dowiedzialam sie o nim cos zlego.Otorz przed tym jak sie poznalismy mial dziewczyne,rozstali sie i zostawil ja w ciazy.Dlaczego on mi o tym niepowiedzial.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jhhgu
czy jego imie zaczyna sie na M. ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to on ci powinien
na to pytanie odpowiedziec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jojojojoj膮ka艂a
Idiota! Zostaw go tak facet jest g贸wno wart smarkacz. A utrzymuje kontakt z dzieckiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osoba_trzecia
Widocznie uzna艂, 偶e nie ma o czym m贸wi膰 - ot taki ma艂y incydencik, o kt贸rym mozna beztrosko zapomnie膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niech chcia艂
by wysz艂o, 偶e jest nieodpowiedzilanym i niedojrza艂ym facetem do wzi臋cia odpowiedzialno艣ci za dziecko. A m贸wi艂 Ci jaki by艂 pow贸d rozstania? Kto kogo zostawi艂 i czy ma kontakt z dzieckiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubiona12121212
Jego byla jest w 7 miesiacu ciazy.Zostawil ja jak byla 2 miesiacu.Ja o tym niewiedzialam na poczatku niedawno sie o tym dowiedzialam.Znam ta dziewczyne z widzenia i ja widzialam jakis miesiac temu.On jej zarzuca zdrade ze to niejego dziecko.Ale z czego wiem, to jest porzadna dziewczyna, niejakas k....On mysli ze ja nic o tym niewiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niech chcia艂
moj ex tez mowil , ze to nie jego dziecko. To najwygodniejsza dla takich facetow wymowka :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o...
kopnij gnoja w zad,zanim to samo zrobi tobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubiona12121212
Ja mialam po nowym roku wprowadzic sie do niego.Chce zebysmy razem zamieszkali.Krotko sie znamy, ale dla mnie jest dobry, czuly, kochajacy.Ona mieszkala u niego, tylko on ja pogonil kazal sie wynosic.Mowil ze ona leciala na mieszkanie.Nawet jeszzce przedtym jak dowiedzialam sie o niej, to szlismy przez miasto i mijalismy j膮, on potraktowal ja jak powietrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o...
Laska ty te偶 masz naj***ne we 艂bie.Bo uwa偶asz,偶e jeste艣 wyj膮tkowa,ciebie kocha i nigdy nie skrzywdzi....b艂aha ha.To ma ch艂op farta u was takie idiotki to l臋gn膮 sie na miedzy?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truskafka s艂otka
Ciebie potraktuje dok艂adnie tak samo,jak j膮-to popapraniec emocjonalny,偶aden normalny facet nie zostawi kobiet w ci膮偶y,tym bardziej nie wyrzuci jej z domu.Gdyby nawet zdradzi艂a,je艣li by艂by normalnym cz艂owiekiem,da艂by jej czas a偶 urodzi to dziecko i stanie na nogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubiona12121212
Ja wiem co mam zrobic, napewno niebede z nim.I niemam naje.... we 艂bie.Tylko jestem w szoku ze mozna byc takim bezdusznym czlowiekiem.Musze to zalatwic ale 1 bo idziemy na sylwka razem na sale.Boje sie tej rozmowy, co ja mam powiedziec albo moze lepiej odejsc bez slowa????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o...
ale 艂on taki kochany i czu艂y...zupe艂nie jak jego wysoko艣膰MARWASEK S艁O艃CE TY MOJE!Azali偶 to nie ten偶e we w艂asnej osobie???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto mowi
po sylwestrze go zostaw. tylko na balu trzymaj go na dystans , najlepiej sprowkoj jaks klotnie , niech pokarze na co go stac i takim go zapamietaj ! jo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto mowi
sprowokuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o...
Nie rozumiem twojego dylematu,kop w dupsko i spoko wodza!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubiona12121212
Ale on napewno bedzie chcial wiedziec dlaczego koncze ta znajomosc , ze niechce z nim byc.Wiem bede musiala mu to wszystko powiedziec.Zoabczymy jego reakcje, co powie jak bedzie sie tlumaczyl.Niecche byc zkims takim.Mnie tak samo potraktuje ja j膮.Niemoge do tego dopuscic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o...
to po co przejmujesz si臋 reakci膮 tego szmaciarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubiona12121212
Bo zaczynam sie ba膰.Przeciez normalny facet, nigdy by tak sie niezachowal, ze zostawia kobiete w ciazy.A jak mi cos zrobi.Az cala sie trzese z nerwow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o...
Pozdro!

Udost臋pnij ten post

ja widze tylko 2 mozliwosci 1 : on jest mega skurwysyn a ty jestes tepa cipa ze go chcia艂as 2 : to faktycznie nie jego dziecko a ty go rzucisz na podstawie plotek co sprawia ze i w tym przypadku jestes tepa cipa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubiona12121212
ja o tym niewiedzialam.w sobote sie o tym dowiedzialam.A wiem to z dobrego zrod艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubiona12121212

Udost臋pnij ten post