Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona12121212

Uczuciowy dylemat.

Polecane posty

Gość zagubiona12121212

Jestem 3 miesiace z facetem.Jest dla mnie dobry, czuly.Wiem ze mnie kocha.Ale nidawno dowiedzialam sie o nim cos zlego.Otorz przed tym jak sie poznalismy mial dziewczyne,rozstali sie i zostawil ja w ciazy.Dlaczego on mi o tym niepowiedzial.

Gość jhhgu
czy jego imie zaczyna sie na M. ?

Gość to on ci powinien
na to pytanie odpowiedziec.

Gość Jojojojojąkała
Idiota! Zostaw go tak facet jest gówno wart smarkacz. A utrzymuje kontakt z dzieckiem?

Gość osoba_trzecia
Widocznie uznał, że nie ma o czym mówić - ot taki mały incydencik, o którym mozna beztrosko zapomnieć :(

Gość Niech chciał
by wyszło, że jest nieodpowiedzilanym i niedojrzałym facetem do wzięcia odpowiedzialności za dziecko. A mówił Ci jaki był powód rozstania? Kto kogo zostawił i czy ma kontakt z dzieckiem?

Gość zagubiona12121212
Jego byla jest w 7 miesiacu ciazy.Zostawil ja jak byla 2 miesiacu.Ja o tym niewiedzialam na poczatku niedawno sie o tym dowiedzialam.Znam ta dziewczyne z widzenia i ja widzialam jakis miesiac temu.On jej zarzuca zdrade ze to niejego dziecko.Ale z czego wiem, to jest porzadna dziewczyna, niejakas k....On mysli ze ja nic o tym niewiem.

Gość Niech chciał
moj ex tez mowil , ze to nie jego dziecko. To najwygodniejsza dla takich facetow wymowka :/

Gość ło...
kopnij gnoja w zad,zanim to samo zrobi tobie

Gość zagubiona12121212
Ja mialam po nowym roku wprowadzic sie do niego.Chce zebysmy razem zamieszkali.Krotko sie znamy, ale dla mnie jest dobry, czuly, kochajacy.Ona mieszkala u niego, tylko on ja pogonil kazal sie wynosic.Mowil ze ona leciala na mieszkanie.Nawet jeszzce przedtym jak dowiedzialam sie o niej, to szlismy przez miasto i mijalismy ją, on potraktowal ja jak powietrze.

Gość ło...
Laska ty też masz naj***ne we łbie.Bo uważasz,że jesteś wyjątkowa,ciebie kocha i nigdy nie skrzywdzi....błaha ha.To ma chłop farta u was takie idiotki to lęgną sie na miedzy?:P

Gość truskafka słotka
Ciebie potraktuje dokładnie tak samo,jak ją-to popapraniec emocjonalny,żaden normalny facet nie zostawi kobiet w ciąży,tym bardziej nie wyrzuci jej z domu.Gdyby nawet zdradziła,jeśli byłby normalnym człowiekiem,dałby jej czas aż urodzi to dziecko i stanie na nogi

Gość zagubiona12121212
Ja wiem co mam zrobic, napewno niebede z nim.I niemam naje.... we łbie.Tylko jestem w szoku ze mozna byc takim bezdusznym czlowiekiem.Musze to zalatwic ale 1 bo idziemy na sylwka razem na sale.Boje sie tej rozmowy, co ja mam powiedziec albo moze lepiej odejsc bez slowa????

Gość ło...
ale łon taki kochany i czuły...zupełnie jak jego wysokośćMARWASEK SŁOŃCE TY MOJE!Azaliż to nie tenże we własnej osobie???????

Gość kto mowi
po sylwestrze go zostaw. tylko na balu trzymaj go na dystans , najlepiej sprowkoj jaks klotnie , niech pokarze na co go stac i takim go zapamietaj ! jo!

Gość kto mowi
sprowokuj

Gość ło...
Nie rozumiem twojego dylematu,kop w dupsko i spoko wodza!

Gość zagubiona12121212
Ale on napewno bedzie chcial wiedziec dlaczego koncze ta znajomosc , ze niechce z nim byc.Wiem bede musiala mu to wszystko powiedziec.Zoabczymy jego reakcje, co powie jak bedzie sie tlumaczyl.Niecche byc zkims takim.Mnie tak samo potraktuje ja ją.Niemoge do tego dopuscic.

Gość ło...
to po co przejmujesz się reakcią tego szmaciarza?

Gość zagubiona12121212
Bo zaczynam sie bać.Przeciez normalny facet, nigdy by tak sie niezachowal, ze zostawia kobiete w ciazy.A jak mi cos zrobi.Az cala sie trzese z nerwow.

ja widze tylko 2 mozliwosci 1 : on jest mega skurwysyn a ty jestes tepa cipa ze go chciałas 2 : to faktycznie nie jego dziecko a ty go rzucisz na podstawie plotek co sprawia ze i w tym przypadku jestes tepa cipa :D

Gość zagubiona12121212
ja o tym niewiedzialam.w sobote sie o tym dowiedzialam.A wiem to z dobrego zrodła.

Gość zagubiona12121212