Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktu ciem am

aby uniknąć zdrady związałam się z brzydkim facetem...

Polecane posty

Gość darrrrrrrrria
O jaaaaaaaaa! To tym bardziej skoro jesteś jego pierwszą dziewczyną to na pewno sobie nie będzie żałował jak go jakaś inna zachaczy, tzn. nie życzę Ci tego , ale wierz mi ze tak moze byc, wiec badz czujna.

Gość ktu ciem am
a ja wygrałem życie chyba jednak coś z tobą nie tak skoro siedzisz na babskim forum 🖐️ daria o to się nie martwię, żadna go nie zechce a jeśli nawet to będzie się bał że jak zdradzi to zostanie sam

Gość ktu ciem am
no to współczuje :classic_cool:

zauważając, że największy brzydal wszechczasów Belmondo, miał i ma takie powodzenie, "że mucha nie siada", nie sądzę aby przekonanie autorki jeśli chodzi o urodę faceta były skuteczne

Gość ktu ciem am
Belmondo był "sławny" więc miał powodzenie a mój nie ma nic :-)

Gość tez mam takie plany
o matko przeraza mnie taka perspektywa, bo takie zycie musi byc nudne a satysfakcje przyniosloby mi tylko to ze jest na kazde zawolanie, bo sie cieszy ze ma kogos takiego jak ja... tzn cieszylby sie.... :O a jakie macie znaki zodiaku ze tak z ciekawosci spytam:D

Gość tez mam takie plany
belmondo jest piekny bo moj to takie nic, takie nickie tluste cos :O

Gość ktu ciem am
nie uważam że moje życie jest nudne, ono nie wiąże się tylko z nim. Ja rak on waga

też znam taką parę. Ona ładna babka on brzydal na którego mało kto spojrzy... Zdradza ją od 5 lat - z kazdą... Powodzenia.

Gość tez mam takie plany
malo kto spojrzy, a zdradza?........... a czemu zdradza? nie cieszy sie z tyakiej babki?

Gość moniś009.
ja bym tak nie mogla, byc z kims kogo nie kocham. A nie pomyslalas autorko o twoim facecie, mozesz go tak oszukiwac? wspolczuje mu.

Suuuuper podejście :D Autorko, muszę Cię zmartwić, dla prawdziwych kobiet - do których się niestety nie zaliczasz - wygląd nie jest najważniejszy. Ktoś słusznie zauważył, że wystarczy jak facet jest ładniejszy od kutasa diabła. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale pisałaś, że jest dobry i takie tam pierdoły. I tym może uwieść całą masę kobiet. To, że do 26 roku życia nikogo nie miał o niczym nie świadczy. Zresztą nie wiem czy wiesz, ale Twoja uroda przeminie, a jak się napatrzysz na swojego brzydala to możesz się zarazić :D Miłego dnia :)

Gość o litościiiiiiiiiii
Jestes wredna egoistka!!! zal mi tego chlopaka. Nie kochasz go, jedynie wykorzystujesz. jestes z nim z wygody, ze strachu przed samotnością, z litosci. A pomyslalas jak on sie musi czucz albo poczuje jak sie dowie prawdy? Brzydki czy ladny ale ma serce. Powinnas go zostawic i dac mu szanse na znalezienie dziewczyny ktora naprawde go pokocha, dla ktorej bedzie jedyny, wyjatkowy, wspanialy. Odbierasz mu szanse na prawdziwa milosc i szczescie. A Ty wczesniej czy pozniej bedziesz go zdradzac na prawo i lewo. Zastanow sie nad soba. Skoro z nim jestes to musisz cos do niego czuc. Chocby sympatie. Nie szkoda Ci go, ze pomimo tego ze nie mial fajnej mlodosci to jeszcze Ty go oszukujesz?

Gość ktu ciem am
Nie jest mi go żal bo nie moja wina że jest brzydki :-p Tak w ogóle mówcie co chcecie ale ja wiem że on mnie nie zdradzi, po pierwsze jak już pisałam jest brzydki,zanim zamieszkał ze mną mieszkał z matką i z resztą dalej jej usługuje (kto będzie chciał maminsynka? :-o) i za bardzo mnie kocha żeby mnie zdradzić i nie piszcie że zdradzi bo będzie chciał sprawdzić jak to jest z inna itd. bo on nawet nie potrafi zagadać do dziewczyny, nawet nie ma kolegów a co dopiero koleżanek :-D

Ktu, jesteś bardziej prostacka niż najprostszy facet :O Swoją wiedzę o życiu to chyba z romansideł bierzesz :O Pierwszy raz coś takiego powiem, ale z całego serca życzę Ci w Nowym Roku, żeby Twój facet Cię olał :O Zasłużyłaś na to egoistko :O

Gość o litościiiiiiiiiii
To prawda, nie jest Twoja wina ze on jest brzydki. ALE JEGO WINĄ TO TEZ NIE JEST!!!!!!!! Jestes bez serca. Ziman, wyrachowana samolubna egoistka. To ze ktos Cie zranil nie daje Ci prawa do niszczenia zycia temu biedakowi. Bo zlamiesz mu serce. Wczesniej czy pozniej. Unieszczesliwisz go na cale zycie. Jak chcesz sie na kim zemscic i wyzyc to znajdz rownego sobie.

1. to nie jest tylko i wyłącznie forum dla kobiet 2. sama masz wielką KUPE kompleksów 3. Az mdli jak się czyta twoje zenujące wypociny wypociny 3. Zyczę Twojemu facetowi by przetarl oczka, otrząsnąl się w Nowym Roku i zostal sam lub poczekal na godną szanującą go kobietę

Gość kiskiss
:-) oj,obyś sie nie przejechałą na swojej pewnosci :-) Brzydcy ludzie tez zdradzaja. Ja jestem niezbyt atrakcyjna kobitka i nikt by mnie nie posadził o to,ze lubię sobie mojego faceta zdradzić i to nie z brzydkimi facetami.Nie uroda decyduje o tym czy ktos kogos zdradzi ale charakter.

Gość Luśka z W...
A Ty jesteś ładna? Bo jezeli tak to trochę dziwne, ze on się nie boi, ze go zostawisz. Zwykle ludzie dobierają się mniej więcej na tym samym poziomie atrakcyjnosci, bo nikt nie chce zostać porzucony. z tym, że mniej atrakcyjni mogą zawsze zrównoważyć układ osobowością, charakterem, poczuciem humoru itp