Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileileilee

ile ważycie przy wzroście 160 cm lub około 160 cm?

Polecane posty

Gość KAakKaKAk
Aż nie chce mi sie wierzyć ze niektóre z Was mogą ważyc przy 165 po 45-47 kg:P takie chucherka z Was, co to by wiatr zaraz przewrocił:P współczuje Wam troche, bo to sama skóra i kości i mi np zal patrzec na taka dziewczyny na ulicy:P trzeba wiecej jesc:D

Gość a mi zal bardziej nie tych
chucher tylko spasionych mlodych dziewczyn. Nie wiem jak mozna dopuscic sie do takiego stanu zeby miec np 60kg przy 160. Przeciez to okropne. Ja rozumiem ze wieszaki sa na ubrania ale takie pasztety nie wygladaja lepiej. Poza tym schudnac latwiej niz przytyc i wiem co mowie. Mialam kiedys duzo wiecej kg niz obecnie. I udalo mi sie to zrzucic. Troche to trwalo ale moze dlatego ze nie chudlam zbyt gwaltownie bo majac 50 kg to raczej nie da sie schudnac w mig. Im nizsza waga tym ciezej. Ale teraz nie moge przytyc za cholere. Jem i jem i nic. A do schudniecia wystarcza checi

Gość wiwien83
160 i ok 58-60 dobrze mi z tym:)

Gość a mi zal bardziej nie tych
To zalezy ile ma sie lat. Bo nie wyobrazam sobie zeby moja mama miala np 55 kg :D ale mloda dziewczyna? Moim zdaniem gruba dziewczyna w wieku powiedzmy 17-24 to niezadbana dziewczyna.

Gość wiwien83
grube dziewczyny to te które ważą 70-80kg prz160 a nie r36/38

Gość majac 60kg przy 160 cm
nie ma sie rozmiaru 36 ,a 40.. a mloda dziewczyna i 40.. :O

Gość hbghgh
160 cm - 47 kg ;D;D

Gość ŻycieJestPiękne
mam 163 cm waze 52 kg

Gość Sexy LAady
dziewczyna o wzroście 160 cm wg BMI prawidłowa waga to od 47,5 kg do 63,5 kg. Ale to 63,5 kg to już górna granica ... i nie powinna do takiej wagi dojść młoda kobieta od 64 kg na wzrost 160 cm zaczyna się już nadwaga

Gość gość
160cm-39kg

Gość gość
163 i 55 kg;) zaznacze po dziecku bo przed nawet 58 ale chcialabym tak 51 kg...:) i nie wiem czego sie tu któs rzuca o wzrost mi jest super nigdy nawet nie pomyslałam ze chcialabym miec wiecej dodac obcasik i jest super:) pozdrawiam

Gość Po 30-tce, 162/52
Mam duzo miesni, nosze rozmiar 34-36. Byl czas, ze wazylam 58-60 i nosilam 38. Tak naprawde waga nie ma sie co sugerowac, bo czasami dwie osoby o takim samym wzroscie i wadze wygladaja zupelnie inaczej ze wzgledu na budowe ciala, ilosc tluszczu, miesni itp.

Gość Po 30-tce, 162/52
Acha, i mam dwojke dzieci a schudlam i wyrobilam sie po drugiej ciazy :)

Gość Idealna waga
to odjąć od wzrostu 10 np. 158 cm to waga powinna być 48 kg Wtedy jest ok

Gość gość
168cm, 44 kg jak ktoś pisze, że przy 162 waży 48kg i jest płaski to skąd ja mam ten tłuszcz? Waga nie świadczy o wyglądzie, lekkie i chude kości+ niska waga. Czasem ludzie mają szersze i cieżkie kości, ważą dużo, a wyglądaja jak patyki.

Gość gość
27 lat- 168cm/44kg rozmiar 32/34, czasem markowa góra 36 - najczęsciej mohito, reszta to namioty Biodra 88/pas 64 - tak myślę, biust około 80 (ciężko stwirdzić) rozmiar 60D lub 65 C

Gość Idealna waga
168 cm i 44 kg??? Ojej jaka chudzina. Powinnaś ważyć ok 58 kg 168 - 10 = 58 Straszna niedowaga BMI 15.6 , BMI poniżej 15 = WYNISZCZENIE. Teraz jest WYCHUDZENIE

Gość Twierdzenie, ze wzrost minus
110 to bzdura, podobnie jak zakichane bmi, bo nie uwzglednia budowy, masy miesniowej, masy kosci, ilosci tluszczu i ilosci wody w organizmie. Mam kolezanke, ktora jest tego samego wzrostu co ja, wazy pare kg mniej i jest ode mnie troche szersza, a teoretycznie powinna byc mniejsza, nie?

Gość gość
164-84

Gość gość
ja kobieta-156 cm, 53 kg

Gość gość
Wzrost:150 waga:42