Gobidesert 0 Napisano Grudzień 30, 2008 Przedwczoraj kochałałam się z moim chłopakiem i podczas stosunku nastopiło jednokrotne niewielkie krwawienie. Co to może oznaczać?? Byłam nie całe dwa dni po zakończeniu misiaczki,a podczas miesiaczki zaczełam brac tabletki regulon,nie wiem czy to ma jakieś znaczenie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Grudzień 30, 2008 moglas sie podraznic (zranic) odczas sexu - czasem sie to zdarza zwlaszcza przy ostrych igraszkach albo (co bardzij prawdopodobne) miesiaczka Ci sie nie skonczyla nie przejmuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość starsza mądra pani Napisano Grudzień 30, 2008 Jeśli sytuacja była jednorazowa i ledwo co 2 dni po miesiączce to moim zdaniem nie musisz się niczym martwić. Nic złego się nie dzieje. Ot zwykła hormonalna zagrywka lub poprostu c.d. miesiączki w wersji super mini ;) Głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulek19999 Napisano Grudzień 30, 2008 to pewnie krwawienie spowodowane rozpoczęciem brania tabletek,czasami tak się zdaża,że na początku ich brania niektóre kobiety delkiatnie krwawią.Także nie masz się czym martwić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach