Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaś goś

gruba dziewczyna i facet

Polecane posty

Gość breeeee
jeśli tak to bez sensu, gruby miał większy zapas tłuszczu to i dłużej by mógł pracować nie pomyślał ten Hitler nic a nic

Gość breeeee
dobry przykład nie jest zły 🖐️ a oni od razu przeczytają Auschwitz w jakimkolwiek kontekście i się obruszają, co za ród

celem Auschwitz było wymordowanie ludzi, dlatego ich głodzono, wyniszczano ich organizmy....

Gość breeeee
ale gość ma rację, jednak da się schudnąć :classic_cool:

tzn. że wszystkich grubasom trzeba zrobić taki Auschwitz? ,bo tak wnioskuję z Twojej wypowiedzi....i wszyscy będziemy piękni i szczupli???

Gość Isiowniczkaj
Jesli jestes bogata, to moze jakos to bedzie. Ale jesli nie, to chyba sorki... teraz obowiazuje kult ciala.. poza tym osoby grube sa od razu etykietowane w zakresie sposobu i stylu zycia jaki prowadza... To nie zacheca, niestety:O

Gość joijoijoi
Skoro nikt niew chce grubej kobiety, to dlaczego wiekszosc grubych kobiet ma faceta i wcale nie sa to zakompleksieni nieudacznicy?? Jestem szczupla, ladna, faceta brak. Dwie moje grube kolezanki sa w zwiazkach🖐️

Gość Isiowniczkaj
Mozna byc grubym i grubym. ale 104kg to juz b duzo:O Czesto jednak widac pare taka, w ktorej dwie osoby sa puszyste. I mysle, ze to jest OK. A Tomasz Kamel i ta jego partnerka? Tez jest puszysta.

Gość breeeee
"tzn. że wszystkich grubasom trzeba zrobić taki Auschwitz? ,bo tak wnioskuję z Twojej wypowiedzi....i wszyscy będziemy piękni i szczupli???" najlepiej to wróć do podstawówki i naucz się czytać ze zrozumieniem, autorowi tamtego postu chodziło o to, że jednak da się schudnąć i ci co mówią, że nie mogą to są w błędzie a nie że wszystkich do gazu , pewno większość ze zrozumieniem dwóch zdań przeczytać nie umiała 🖐️ jak wyście mature zdali ? 🖐️

Gość Isiowniczkaj
MNie sie nie podobaja grubi mezczyzni. Sama staram sie dbac o sylwetke, wiec oczekuje, ze druga strona tez bedzie miala podobne zapatrywania na te sprawy.

Gość breeeee
80 kg to już grubas a 104 to już zapasienie :O autorko, masz szansę na spoconego i obleśnego grubaska chociaż , na TLC bodajże widziałam chudego gościa, który dosłownie hodował sobie takie sumo w domu i jego celem było to aby ta kobieta nie mogła się ruszać, bo podniecało go to, że ma nad nią całkowitą kontrolę więc jeszcze możesz trafić na zboka :P

Gość breeeee
"A Tomasz Kamel i ta jego partnerka? Tez jest puszysta." Ona to jest ważną personą więc gość nawet jak już "przeje " się w tv to jest ustawiony , z pewnością to jeden z powodów.

a ja nie zwracam uwagę na sylwetkę mężczyzny,chociaż nie lubię wychudzonych bo kojarzą mi się z kobietą....owszem da się schudnąć ale czy ta metoda schudnięcia podana przez Bmi wporzo nie jest przypadkiem ekstremalna?

Gość Isiowniczkaj
Latwiej zrzucic 10kg niz 50..Czemu ludzie tak sie potrafia zatracic w jedzeniu?:(

Gość breeeee
czemu ? łatwiej jest się nawpieprzać i powiedzieć, że ma się w dupie swoją wagę niż wziąć się za siebie i trochę pomyśleć oto cała tajemnica

Gość Nasturcjaa
Ja jestem grubą dziewczyną i jestem zaręczona. To naprawdę nie jest jedynie sprawa wyglądu. Wcześniej byłam szczupła i byłam w poważnym związku. Związek się rozpadł i teraz mam drugiego poważnego partnera, sądzę że już na całe życie. Moja figura pomiędzy tymi dwoma związkami zmieniła się diametralnie. Z bycia dziewczyną o bardzo ładnej figurze, to kobiety (27 lat) o figurze bardzo nieładnej. Ale nieskromnie napiszę, że mam ładną twarz, włosy, paznokcie, miły głos. Podobno też jestem bardzo kobieca. Mój obecny partner nie jest jakiś najprzystojniejszy na świecie, ale brzydki też nie jest. (A no i ma 186 cm, co jest chyba w cenie na kafe :) ) Jesteśmy zwykłą parą. Mój poprzedni partner był może odrobinę ładniejszy, no i na pewno był bardziej zamożny. Był do tego dużo mniej inteligentny, wrażliwy i ludzki.