Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony żółtodziób

kto mi to mógł zainstalować????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość zielony żółtodziób

siedze sobie przed kompem i se serfuje a tu nagle wyskakuje mi pasek jak przy instalce i na pulpit wyskoczyła ikona antywirusa Nortona (zonk), wiem ze zanim usiadłam do kompa nic sie nie instalowało.., kiedys ktos mi sie włamał do systemu jak jeszcze nie miałam oryginalnego windowsa i zapory ogniowej i instalował sobie na moim kompie rozne dziwne programy.. ktorych nie otwierałam, wiedziałam ze mam włamywacza bo system mi wrzeszczał cos o drugiej niepowołanej osobie czy cos takiego, a moze to sam Microsoft mi to wysłał :D, juz tyle alertów im wysyłałam przez chyba.. 2 lata wiec moze sie zlitowali.. :D jak myslicie tylko nie pisac ze to ktos z rodziny bo na bank wiem ze nie..

Gość zielony żółtodziób
aha dodam ze mam trudnego do usuniecia wirusa i wysyłałam alerty do microsoftu z tym

Gość zielony żółtodziób
ale aktualizacji czego? :O

Gość zielony żółtodziób
nigdy nie miałam nortona..

Gość W pakietach google
Wejdź na menu startu ->ustawienia > dodaj usuń program, i tam bedzie norton , on jest beznadziejny , zainstaluj Avast'a , lub wejdź na dysk C , programy files -> znajdź folder google i wywal go do kosza i skasuj

Gość Avast jest bezpłatny i dobry

zgadza się , ściągając np program z witryny dobre programy wessałaś razem z nim antywirusa Norton, który jest zarazem wirusem, czyli niechcianym programem. Musisz go wykasować z wytryny twojego komputera z dysku /C z foldera Files. Dwa antywiry mogą ci zabłokować kompa na dobre.

Gość zielony żółtodziób
mam arcavira 07, nie wiem czy norton jest beznadziejny chce wiedziec co to w ogole w moim kompie robi..

Gość arcavir do dupy
Avastem przeskanujesz kompa i Ci wykasuje pliki zarażone , i problem z głowy

Gość zielony żółtodziób
łożesz.. pieruństwo juz skasowane, wiem ze arcavir jest beznadziejny, inni proponują usunięcie bomby dekompresyjnej kasperskym który jest płatny.., ok sciagne tego avasta i zobaczymy, dzienks