Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula brzydula

TVN-Uwaga-żebraczka

Polecane posty

Gość asiula brzydula

Kurde ludziom to już kompletnie odbija. Własnie pokazywali jakąś nawiedzoną laskę, która sobie ubzdurała że będzie w Anglii studiować jakąś konserwację przyrody z psychologią zwierząt czy coś takiego. Jest problem bo w Polsce nie ma takiego kierunku studiów, a 1 semestr w Anglii kosztuje po przeliczeniu 50000PLN. Pokazywali rodziców tej laski, mają dom ale nie stać ich na sfinansowanie tych studiów. No i na koniec był "apel" redaktorka o nazwisku Cebula aby pomóc nieszczęsnej kandydatce na studentkę... Ja wiele rozumiem, są ludzie którzy ciężko chorują i nie mają pieniędzy na drogą operację zagranicą. Ale żebrać w telewizji o kasę na jakieś dziwaczne studia to już przegięcie, trzeba nie mieć za grosz godności ani wstydu

Gość karolusia
zgadzam sie z powyzszym

Gość eluniaa30
jesli to prawda to to jest wykorzystywanie publicznych mediów dla swoich korzysći. Nie koniecznie tych najważniejszych potrzeb człowieka, jak lekarstwa czy jedzenie

behawiorystykę czy coś takiego, ale... to fakt- dośc dziwne, bo mi nikt nie funduje spełniania marzeń :O a gdyby była taka genialna, to pewno jakieś stypendium by dostałą :P

też zaraz kupię sobie 50 papużek i poproszę o kasę na studia. żałooosne ;)

Gość lih
pewnie ktos z rodziny pracuje w tv

Gość dziewczyna ma bardzo dobre w
nauce a wlk brytania funduje stypendia przewaznie brytyjczykom i ludziom z poza UE. od wieków ludzie zamożni fundowali nauke zdolnym dzieciom z ubogich rodzin, u mnie w miescie tez nie jedno biedne dziecko otrzymalo pomoc od bogatych rodzin prywatnych i nikt z tego afery nie robi, a oni fundowali im nie tylko szkole, ale rowniez placili za ich zakwaterowanie a takze dawali kase na zywnosc, akle mowie o dzieciach wybitnie zdolnych

Gość dziewczyna ma bardzo dobre w
ja jak bym miala kasy jak lodu to tez bym fundowala takim dzieciom nauke, nawet z mezem gadalismy ze jak kiedys wygramy w totka to pomozemy takiemu zdolnemu dziecku, narazie kasy brak

Gość vistowna
Widzialam reklame tej Uwagi i zarowno mnie jak i moja mame to zniesmaczylo:O Moze ja tez napisze do uwagi, bo marza mi sie studia w Australii?:O Zenada...

Gość to prawda że sa zdolne osoby
ale i mogące studiować w Polsce jakieś normalne kierunki, np. medycynę aby zostać potem dobrym lekarzem, ratującym ludzkie życie ale jak ktoś chce finansować świrów to jego sprawa :P