Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1989

WAT czy trudno sie tam dostać??

Polecane posty

Gość Karolina_1989

Gość watboy
hehe , ale masz fuksa ... wlasnie na kafeterie wszedlem i twoj temat zobaczylem sam studiuje , i uwierz mi ze nie jest ciezko ... gorzej jest sie utrzymac ... a jaki kierunek ? aaa i czy mundurowe czy cywilne ?

Gość Karolina_1989
mundurowe wiesz staralam sie do Zegrza do Podoficerskiej ale Nie mialam prawa jazdy a to bylo wymagane tam;/ i zawalilam sobie rok aby..ale na wacie pewnie scisle przedmioty sa tylko pkt.;/

Gość watboy
ja jestem na mundurowych , a po ostanim naborze stracilem nadzieje na to ze na Wacie liczy sie cokolwiek... skala punktowa byla tak mala , ze przyjmowali kogo popadnie... byc moze teraz sie to zmieni , w koncu sa podwyzki ! I TO DUZE... na cywilne nie bedziesz miala problemu , na mundurowe tez pewnie... zawsze mozesz pojsc na podoficerska do Deblina ... tam tez sie dostalem .. ale wybralem wat

Gość Karolina_1989
wiesz chlopakom latwiej sie dostac na mundurowe niz dziewczynom zreszta dla nas kobiet okreslona liczba miejsc jest wiec wiesz... nie wiem myslalam zeby sobie zrobic ratownictwo medyczne i dopieor pojsc do wojska.zobacyzmy ale dzieki za odp

Gość watboy
nie ma za co