Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assalam

wzrost

Polecane posty

Gość assalam

w jakim wieku przestają rosnąć mężczyźni?

Gość DeSiiiiRe
jak palisz to już nie urośniesz mój drogi :D nie ma przedziału.. odżywiaj sie zdrowo ,chodz spać szybko ,nie pal nie pij i bedzie git :D :)) ... domyslam sie jaki to problem bo moi koledzy tez przeżywają:)

Gość Ziomek0000
Ja mam 17 lat i 193 cm wzrostu. Zawsze byłem najwyższy w klasie. Wiesz zawsze ludziom przeszkadza że są mali mnie nie cieszyło nigdy za bardzo że jestem duży. Jak ktoś kto mnie znał opowiadał coś dla kogoś kto mnie nie znał to zawsze było określenie ten gigant. W podstawówce mnie to denerwowało. Terasz na szczęście chyba już sie zatrzymałem rosnę już max kilka mm na rok. I się ciesze że już nie rosnę. Zawsze miałem kłopot z ciuchami chodziłem w tańszych butach i ciuchach bo rodzicom nie za bardzo było kupować mi co miesiąc dwa wszystkie nowe ciuchy. Wiesz różni ludzie różnie rosną jedni tak mniej więcej spokojnie drugi na początku szybko później wolniej a trzeci na odwrót. Znam osoby które w podstawówce były najniższe a w 3 lata gim nadrobiły to i zaczeły być jednymi z tych wyższych. Tak wiec jeśli nie masz 21 lat możesz urosnąć. Chyba że jestem po 20 cm niższy niż powinieneś wtedy to do endokrynologa trzeba iść.