Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.p.

pomocy zgubilam pigulke

Polecane posty

Gość p.p.
dzieki.na przyszlosc sie zaopatrze o awaryjne opakowanie.

Gość zwyczajnaniezwyczajnaja
boze--- nastepnym razem nie pieprz bzdur bo wprowadzasz ludzi w błąd. Mozna wziac 2 opakowania naraz...możliwe chyba nawet 3 (ale niewskazane) nie robiac przerwy (pomijając krwawienie).. Ale skracac 21-dnowej ciągłości przyjmowania tabletek nie mozna!!

kluska serowa- też tak myślę.

ja nie pamietam czy mozna skracac w sumie, to bylo pare lat temu jak to bralam. pamietam ze wydluzylam sobie raz cykl a mojej kolezance zdarzylo sie to kilka razy ale wiem ze to mozna robic w wyjatkowych sytuacjach a na codzien trzymac sie 21 dniowego cyklu. ale skoro te tabletki maja taki sam sklad to wziac np ta z konca by sie nie pomylilo pozniej. ale teraz jak wziela Diane to nawet nie wiadomo czy moze wziac te swoje. zeby nie wyszlo jeszcze gorzej. no nic. naprzyszlosc autorko bedziesz wiedziec i zaopatrz sie jak by cos w te dodatkowe opakowanie n a przyszlosc. a teraz to pilnuj zabezpieczenia dodatkowego jesli nie chcesz zadnych wpadek

Gość boze......
zwyczajnie czy jak ci tam...uwazaj na swoj jezyk.Ja nic ci nie ublizam w moich postach wiec uwazaj co piszesz, jesli nie mam racji to niemam i tyle.

boze.........- a w jaki sposób Ci ubliżyłam, hmm ?

a na przyszłośc. Jeśli nie masz racji to nie paplaj ile wlezie,że Twoje kolezanki tak robiły i było ok, bo wprowadzasz innych w błąd.