Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagfdsafdd

sylwester

Polecane posty

Gość aagfdsafdd

co robicie na sylwestra drogie mamy????spedzacie w domu z rodzina, mezami, dziecmi czy wybywacie gdzies???? a jak w domu to planujecie jakas impreze czy tylko tak sobie posiedzicie????

ja spedzam go z prawie rocznym synkiem (tatus niestety w pracy). wybieramy sie do PIERZYNOWA, bedzie gral zespol SEN ;)

Gość aagfdsafdd
hehe..... u nas podobnie, maly w kimono a starsza... tez w komono z tym ze troszku pozniej

Gość Hedera*
ha! dobrze wiedzieć że nie jestem jedyną mamą maluszka, która siedzi w domku na sylwestra, a tata w pracy. Niby noc jak każda, wiadomo, że jest mały dzidziuś..chociaż nieco mi przykro,że będę z nim sama:) ale winko już stoi, wieczorem dogodzę sobie sałatkami i galaretkami, synuś połknie ze dwie łyżeczki marchewkowego słoika i impra jak trza!;) w końcu z najfajniejszym facetem na świecie:)

oj,ja np nie zamienila bym tego sylwestra z moim skarbeczkiem na zaden inny. wkoncu to nasz pierwszy sylwek razem. troszke zaluje za tatulka nie bedzie z nami w pierzynowie,ale napewno bedzie przy nas myslami :)

Gość Hedera*
ja też nie zamieniłabym tylko żałuję, że tata w pracy. i tak niestety będzie co roku:(

Gość dziewczyna funkcjonariusz SG
No moj facet ma dzisiaj sluzbe do 00.00... a pozniej znowu na 7 do roboty czyli jak tylko przyjdzie to wypijemy symboliczna lampke szampana i spac... szkoda ze tak spedzam sylwestra, niby noc jak kazda inna ale chcialoby sie czegos wiecej... :(