Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co zrobić...

Co zrobić, gdy facet nie może zaufać?

Polecane posty

Jestem z nim od ponad roku. Ja mam 20 lat, on 29. Dla mnie to 1 poważny związek, on był już w kilku był. Mamy wspólne plany na przyszłość, on non stop o NAS mówi. Ślub, wspólne mieszkanie, dziecko (oczywiście nie już, natychmiast ale \"kiedyś\"). I wszystko byłoby ok gdyby nie jego dziwne wyskoki. Jest dobrze i nagle słyszę, że go pewnie zostawię, że jest dla mnie za stary, że poszukam sobie młodszego, że pewnie jak seks mi się znudzi, to znajdę sobie innego, że jak on nie będzie potrafił sprostać moim wymaganiom to go zostawię, że pewnie co chwile ktoś mnie podrywa i w końcu odejdę itp itd. Oczywiście nie będę się rękami i nogami zapierać, że nigdy go nie zdradzę i nie zostawię, bo tego po prostu nie wiem. Na dzień dzisiejszy nie chce go stracić, bardzo mi na nim zależy ale mam wrażenie, że prędzej on odejdzie ze strachu niż ja z powodu zdrady. Tak się składa, że mam już dosyć tych jego \"żartów\". Chciałabym, żeby w końcu to zrozumiał a nie na każdym kroku mi to wypominał. Czy jest tu może dziewczyna, która to przeszła ? No i pytanie do facetów... Co mu dają takie głupie żarty? On chce mnie sprowokować? wkurzyć? wzbudzić poczucie winy??

Gość kasiakasienka
a mi się wydaje,że może on potrzebuje więcej czułości od Ciebie.Nie wiem,może czuje się niekochany.Może w przeszłości jakaś dziewczyna go bardzo skrzywdziła i boi się,że ty zrobisz to samo.Okaż mu więcej czułości i zainteresowania a myślę,że będzie ok.

nie wiem czy ziółko - pierwszy raz jest w związku z młodszą dziewczyną. Poza tym jest typem zazdrośnika - nic mi nie zabrania, nie robi awantur ale zawsze dopowie jakiś swój głupi żart... Ale mnie to już przestało bawić :(

Gość facet z układu
kasiakasieńka ma rację, gość czuje się niepewnie i tyle... zaczniesz pokazywać mu bardziej, że Ci na nim zależy i skończy z tym - a te "żarty" to jest prośba o jakieś zapewnienie, że go kochasz bez jednoczesnego "odsłaniania się"