Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy i wy tak macie

po połknięciu spermy...

Polecane posty

Gość czy i wy tak macie

jest mi niedobrze,możecie mnie teraz zgnoić ale tak mam.Mimo że sperma mojego faceta nie ma smaku,nie brzydzę się jej,nie zmuszam się do jej połykania.Ale chwilę potem jest mi niedobrze.Czy któraś z was ma podobny problem?

Gość Stefann..
ja tak czasem mam jak swoja wlasną polykam z ciekawosci :(

Gość do samego gardła
mi też jest niedobrze - odbija mi się :) Zawsze wtedy warto coś zjeść - powinno przejsć Matka natura wie co robi :):) To nie tą stroną powinno wlatywać :D

Gość czy i wy tak macie
wiem,że nie muszę połykać ale chcę:) hmmm...ja wczoraj generalnie nic nie jadlam "przed" więc może to dlatego... w sumie pytam bo jak zwykle wydaje mi się że tylko ja tak mam;/

Gość ja ci wytłumaczę
Co za debilizm. A po co to połykasz?????? W jakim celu to robisz? Jakbyś połknęła trochę siusków albo kupy też by ci pewnie było niedobrze!

Gość cmmmmmm
Ohyda.

Gość siuśków ani kupy
nie wprowadza się do organizmu tylko wyprowadza a to jest wstrzyknięcie :) tylko nie w to miejsce co powinno jak w oko się strzeli to piecze jak jasna cholera :D

Gość podszywaczek
wypluj na faceta , a najlepiej to sie na niego zrzygaj !

Gość mimozzza
Mysle że to tez dużą role odgrywa psychika. Sama sobie pewne rzeczy wmawiasz może............ ;)

Gość uwaga osaaa
ohyda! Jak można połknąć spermę? :-o Nie dziwie się że Ci niedobrze :-o

Gość uwaga osaaa
Tak, ja nie łykałam i nie zamierzam! Chyba bym zwymiotowała :-o

Gość czy i wy tak macie
uwaga osaa dla Ciebie to ohyda,dla mnie nie.I bynajmniej nie jest dla mnie przykry obowiązek.Napisałam wyżej-połykam bo chcę i lubię,nie mam zamiaru Ci się tlumaczyć.Moje pytanie brzmialo czy ktoś jeszcze tak ma i czy to normalne a nie czy dobrze robię połykając spermę więc daruj sobie swoje mądrości.I naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość mała złośnicaaa
rzeczywiście ---to nie jst dla dzieci :O tylko dla dużych seksownych dziewczynek :P

Gość czy i wy tak macie
i bardziej obrzydliwe jest dla mnie wypluwanie spermy przy facecie niż jej połykanie

Gość Tomaszekk
Każda porządna dziewczyna robiąc loda do końca połyka spermę. Ot i tyle. A co do twojego przypadku to spróbuj po połknięciu popić wodą mineralną niegazowaną żywca, powinno pomóc. No i dzięki temu będziesz się mogła po tym całować z chłopakiem. A tym czasem szczęśliwego Nowego Roku.

Gość gter
a ja wypluwam zawsze i to praktycznie zawsze przy Nim,smieje sie wtedy ze mnie jak to wypluwam ;p

Gość czy i wy tak macie
w ksionszce od biologii--> ja? bo chcę,nikt mnie o to nie prosi ani tym bardziej nie zmusza po co? żeby pokazać facetowi że się nim nie brzydzę,CO NIE ZNACZY że mialabym ochotę na kontakt z innymi jego wydzielinami więc darujcie sobie komentarze "a kupę też byś zjadla/siki też bys wypila"? ;/

Gość gość
czy i wy tak macie--> czyli jednak sie go brzydzisz, bo kupci bys nie zjadła :classic_cool:Wredniak--> jak rozumiem, Ty wiele razy łykaleś spermę...;)