Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim Własny

Oglaszam ogolnopolska akcje przeciw otylym dziewczynom STOP PONTONOM

Polecane posty

Gość Pseudonim Własny

Proponuje wprowadzic podatek od otylosci liczony od wskaznika BMI. Jako ze mam dzis dobry humor to podatek powinen byc placony od BMi > 25. Im wieksze BMI tym wiekszy podatek ;-) Do tego zaprzestanie produkcji spodni dla kobiet w rozmiarach wiekszych niz przyzwoitosc pozwala ( gorna granica 40 ) Mozna by wprowadzic lokale tylko dla normalnych i oddzielne dla pontonów. Może te wszystkie działania skłoniłyby te wielkie rzesze dziewczyn ku odchudzeniu sie ?

Gość ggggggg
a przciwko otyłym facetom to co???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość dfsfsd
Nie ma otylych facetow, sa tylko panowie typu bears :o a takich dziewzyny lubia :P

Gość ggggggg
sa otyli faceci i to całkiem sporo jest taki8ch spaślaków :D

Gość Pseudonim Własny
Facet z brzuszkiem wyglada o niebo lepiej niz kobieta ponton:-o Ta to w kolko wyglada jakby ja ktos zaladowal i nie mogl rozladowac, jakby byla w pernamentnej ciazy :-o

Pseudonim Własny Facet z brzuszkiem wyglada o niebo lepiej niz kobieta ponton Jasne, szczególnie jak własnego pisiora nie może dojrzeć, tylko wymacać ewentualnie. Btw. ile trzeba mieć kompleksów, żeby zakładać takie topiki? Ponton?

Gość ntn
ale kobiety same twierdza, ze nie przeszkadza im facet z brzuchem 🖐️ niektore nawet mowia, ze to jest seksowne

Gość ogłosić to ty se możesz
akcję "zastępcza pracowita rączka" może znajdziesz jakąś chętną, choć szczerze wątpię :)

z facetem z brzuskiem nie da się uprawiac seksu od tyłu na stojąco :O normalnie maskakra kiedys przez takiego nadwyręzyłam sobie kręgosłu :O STOP męskim spaślaom!!!:classic_cool:🖐️

Gość WALCZMY Z GŁUPOTĄ
a ja proponuję akcję STOP BAŁWANOM I ĆWIERĆINTELIGENTOM!!! WALCZMY Z GŁUPOTĄ!!!

Gość joozio
stop damsko-meskim spaslakom. miejscej miejsca zajmuja i smierdza

\"ale kobiety same twierdza, ze nie przeszkadza im facet z brzuchem niektore nawet mowia, ze to jest seksowne \" Jaaaaasne, oszukujcie się dalej :D

Gość daramana
a ja popieram!!! niedawno sama nosiłam 42/40 i wyglądałam jak kaszalot. teraz noszę 36 i dopiero jestem kimś

Gość Pseudonim Własny
Idealna kobieta to dziewczyna o wymiarach: 160 cm 45 kg piersi 70 / 75 C/D/DD wyrazne wciecie w talii dluzsze wlosy zadbane ( niepoobgryzaje :-o ) dlonie ot co:classic_cool:

Gość daramana
a ja mam 166 cm, 58 kg, średnie wcięcie w talii, długie do łopatek włosy, nie obgryzam ani pznokci ani dłoni tym bardziej :-P jestem zajebista :-)

Gość daramana
biust 70 E/75 DD

Gość faceci nie
faceci nie muszą się odchudzać. bo przecież jesteśmy płcią brzydką, a wy piękną, więc macie być piękne a nie spasłe jak świnie FEE

Gość ntn
"faceci nie muszą się odchudzać. bo przecież jesteśmy płcią brzydką, a wy piękną, więc macie być piękne a nie spasłe jak świnie FEE" wlasnie :classic_cool:🖐️

Jakie 160? Ja mam 180 wzrostu, 56kg wagi, i co ? Kaszalot jestem????:P

Gość karrrambaaaaaaaa
no raczej.... wysokie dziewczyny wyglądają jak mutanty. ty w dodatku nie masz cycka moi koledzy się śmiają z wysokich lasek