Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1995

Ile wynosi maksymalna długość pochwy ?

Polecane posty

Gość Kasia1995

Czy może mi ktoś powiedzieć ?

Gość do samego gardła
widziałam na redtubie

Gość mimozzza
ok.12 cm 7-9??? :D:D chyba zwariowalas

Gość gtryter
pochwa się rozciąga nie tylko wszerz ale i wzdłuż. wzdłóż aż do trochę ponad 20 cm

Gość mała złośnicaaa
Ja z moim partnerem nie jestesmy dopasowani pod wzgledem wielkości... On ma naprawde dośc dużego (co nie jest złe oczywiści ;)) a ja mam mała o ciasną. Wiem, co znaczy czasem ból przy pelnej [enetracjo :D :O zwlaszcza jak chce włożyc do końca.... :P Nieprawda ze pochwa dopasowuje sie CAKOWIIE! do pewnego momentu tak, ale czasem dysproporcje są naprawde znaczne. Sam mi mówil, ze jeszcze nie miał tak ciaśniutkiej partnerki :P ja miałam faceta z duym fiutkiem ale ten ma w dodatku długiego. Ale sex z nim jest zajebisty...............jz nie moge sie doczekac :D

Gość hary
dla chcącego nic trudnego nawet noga wejdzie

Gość gość
Moja jest w stanie przyjęć penisa o długości 19 cm i ponad 4,5 cm średnicy. Tyle ma mój mąż na większych nie jeździłam. Wchodzi cały bez problemu. Tylko od tyłu na pieska lekko się zapiera i muszę się tak ustawić żeby przy głębokiej penetracji przesuwał się nad szyjką macicy, wtedy jestem głębsza. Zauważyłam że muszę dobrze wypiąć pupę i nie wspierać się na łokciach tylko leżeć głową na łóżku. Wtedy dla mnie i jego jest mega przyjemnie. Moja koleżanka natomiast zwierzyła mi się że mąż jej kupił jej żelowego penisa 21 cm i też jej się cały mieści. Wniosek taki że my kobiety jesteśmy głębokie adekwatnie do potrzeb.

Gość praktyk1012
Długość jest różna, bo pochwa jest rozciągliwa. Jak ludzie patrzą tylko na http://redtube.net.pl to nie ma co się dziwić, że piszą bzdury... jak nie będziesz tego robiła z każdym i to z wielkimi sprzętami, będziesz idealna dla każdego pana :)

Gość gość
Badania naukowe wykazują że średnia długość pochwy polskich kobiet to ok. 13-15 cm. Pochwa jest rozciągliwa, więc nie ma powodu by bać się że większy penis nie wejdzie. Ale faktem jest że penis powyżej 21 cm to nie jest normalność. To już patologia.

Gość jurek23391
Moja luba jest drobna a ja mam dosyc dlugiego nie moge w nia wejsc po same kulki bo szturmuje juz szyjke macicy ja boli a mi sie wydaje ze stukam w cos bardzo tesrdego. Moze to miednica juz xD. No nic ale poprzednia partnerka narzekala ze ja boli tydzien po stosunku staram sie nie wchodzic caly ale czasem zwierzecy instynkt zwycieza. Natomiast obecna lubi anal i tam to caly wchodze a przez to ze tez gruby penis to szybko dochodzi. Znacznie szybciej przy seksie analnym niz klasycznym.

Gość gość
Mialem wypadek jak bylem na wakacjach i trzeba bylo pozszywac mnie. Jeden sznit byl pod zoledzia na dlugosci calego penisa etedy to tragedia i trauma ale teraz to najlepsze co moglem tam miec. Blizna jest zgrubiala i nierowna nfz.... od spodniej strony pracia i kiedy wchodze w kobiety od tylu ta blizna dziala na lechtaczke praktycznie kazda dochodzila szybciej niz ja :D

Gość gość
z doświadczenia wiem że nie ma kobiet które mają długość pochwy 7-9 cm.podaje się takie długości dla uspokojenia niektórych panów z małymi penisami ja spotkałem wiele kobiet wszystkie miały pochwy od 12 do 18 cm. długości pochwy zdarzało się że mój penis który ma 20 cm.ledwo starczał i zadowalał kobietę .