Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek19

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Arek19

Musze poddac sie zabiegowi obrzezania. Lekarz pokazal mi zdjecia roznych wariantow tego zabiegu. musze sie zdecydowac czy calkowicie usunac napletek czy zostawic czesc zakrywajaca zoledz. strasznie mi zalezy na zdaniu dziewczyn jaki penis bardziej wam sie podoba. calkiem bez napletka czy taki czesciowo pokazujacy glowke? prosze o powazne odpowiedzi bo to dla mnie wazna sprawa przed podjeciem decyzji

Gość masza_gks
mnie sie podobaja takie czesciowo zasloniete wiec tak ci radze ale to oczywiscie rzecz gustu

Gość olenkaaaa20
a ja wole calkiem bez napletka i juz! obetnij sie na zero, dziewczynom sie bedzie podobalo. Badz pewny

ja mialam w zyciu czterech facetow. z tego dwoch to muzulmanie. obecny (wkrotce maz) i poprzedni. obaj oczywiscie obrzezani... podoba mi sie baaardzo!!! jest inaczej. jakos tak higieniczniej :) naprawde duza przyjemnosc popiescic i w ogole. nie zrobilabym loda nieobrzezanemu factowi! to na bank! chlopaki obcinajcie. podobno wbrew obiegowej opinii, doznania sa duzo lepsze po ucieciu.

Gość moj facet ma
stulejke i nie moze sciagnac napletka:-(a mnie tak podniecaja penisy z odslonieta glowka.

Gość anulka z Gdyni
moj chlopak ma od urodzenia takiego czesciowo zaslaniajacego glowke. Jak mu stanie do prawie nie widac napletka, a jak jest w zwisie to pol glowki wystaje. nie mialam dopswiadczenia z obrzezanym ale sadze ze trudniej jest go piescic. po prostu nie ma co naciagac. ja wole takie polowiczne i do takiego cie Arku namawiam. dziewczynom napewno sie bedzie podobac, bo jest czysty i jakby ciagle gotowy do seksu

Gość czesciowo obrzezany
ja tez musialem sie poddac temu zabiegowi. wybralem czesciowe [low & loos] i do takiego cie namawiam. dziewczynom sie podoba a jest przynajmniej jakas czesciowa ochrona zoledzi

Gość anka_koneserka
usun sobie napletek calkiem!!!! to najlepsze rozwiazanie. mialam faceta z takim i byl naprawde super. chlopcy z napletkami dluzszymi czy krotszymi ciagle maja z nimi jakies problemy, a to go cos swedzi, a to zapalenie, naderwanie wiezadelka i td. na zero jest pewne ze nie bedzie klopotow

Gość garniszka
calkiem bez napletka mi sie nie podoba. lubie podczas pieszczot bawic sie napletkiem mojego chlopaka. chyba taki krotszy bylby calkiem fajny. za dlugi rzeczywiscie nie jest ok