Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak

Widok matki publicznie karmiacej dziecko oburza a facet publicznie sikający

Polecane posty

Gość ja tak

jest "na porządku dziennym". Nie macie takiego wrażenia?

Gość Nie widzialam.

Gość kalasydra
a co ma sikanie do karmienia ? jak można porównać taką piękną rzecz jak mamusie z cycusiem i dziecko do żula szczącego pod drzewem

Gość MNie to nie oburza to normalne
Chodźi mi o matke z dzieckiem , ale faceta publicznie załatwiającego swoje potrzeby nie widziałem

Gość jakjiko
i matka i żul w tym przypadku są obrzydliwi :-o

Jestem facetem i powiem tak: Widok matki publicznie karmiącej dziecko wcale nie oburza. Wręcz przeciwnie, wzbudza ciepłe i miłe uczucia: "Jaka wspaniała Mama i jej cudowny dzieciaczek" A facet sikający publicznie gdzieś pod drzewkiem to wstyd dla męskiej części społeczeństwa. I przeważnie jeszcze w dupę pijany. Do obozu pracy sk....na.

Gość głupie porównanie
faceta publicznie szczającego pod drzewem możesz porównac do kobiety publicznie szczającej pod drzewem :) matka karmiąca to cos innego 😴 raz mi się zdarzyło spotkac cyganke która karmila i obrzydliwe to było

Gość żonżoła
jak można uważać że kobieta karmiąca to coś wstrętnego -tak mogą uważać dziewczyny 16 letnie które mają co innego w głowie albo nieprzystosowany społecznie człowiek nieobyty

Gość ja tak
Nie chodzi o porównanie estetyki tych dwóch sytuacji. Chodziło o wykazanie niesprawiedliwości, że ludzie reagują negatywnie właśnie na karmiące matki a tak obleśny widok jak załatwiający się facet nie budzi juz takich emocji.

Gość ja tak
Poza tym sikanie w miejscach publicznych to nie tylko domena żuli. Tzw. normalny facet tez potrafi się zalatwić w ten sposób jak nie ma toalety w pobliżu albo nie chce mu się poszukać. Stanie tylem i mysli, że go nie widać :O

Do faceta szczącego pod drzewkiem wszyscy się już przyzwyczaili bo to na porządku dziennym.

Gość cyce kojarzą się z seksem
więc jak jakas idiotka wystawi cyca na widok publiczny to sama sobie wystawia opinię niezrównoważonej...no i co z tego że karmi? nie jets przyjęte publicznie karmienie dzieci, widziałaś kiedys jakąś znaną osobe żeby karmiła publicznie? to jest dopuszczalne jedynie w plemionach afrykańskich, u Masajów, tutsi, Hutu etc, w Europie, Ameryce i tzw. cywilizowanym swiecie NIE! :)

Gość gabatraba
głupoty gadasz. nie wiem co jest takiego podniecającego w kobiecie karmiącej dziecko- co z tego ze jest pierś na wierzchu? facet lejący pod drzewem ma ch.u.ja na wierzchu a jakoś to nikogo nie podnieca :/

Gość Dorcia dorcia
ja nie lubie ogladac cycow karmiacej mamuski,krepuje mnie to.jak robi to dyskretenie tz.zasloni sie kocykiem gdzies w kacie to ok.ale jak wywala wilkiego cyca z mlekien na widok publiczny to mnie to brzydzi. facet sikajacy gdzie popadnie wkurza mnie.