Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta8811

Leje mi sie krew 2 tygodnie po okresie...

Polecane posty

Gość Samanta8811

Mam 20 let i w miare regularny okres.Ostatni skończył mi sie 5 a 20 zaczeła mi sie lać krew,nie ma jej dużo ale jest świeża i leje mi sie już 5 dzień...Nic mnie nie boli ale boje sie że to coś powarznego..!!!!

Gość teztakmaam
U mnie rowniez pojawia sie krew. Mam 18lat i nieregularny okres. Bylam u ginekologa 2 miesiace temu poniewaz nie mialam okresu przez okolo 3 miesiace.W tym czasie mialam krwawienia Przepisal mi luteine pod jezyk i tabletki dopochwowe. Dostalam okresu po jakis 2 tygodniach. Myslalam ze wszystko wrocilo juz do normy, ze te krwawienia to przez zaburzenia miesiaczki. Jednak zdarzylo sie kolejny raz i kolejny... Na dzien dzisiejszy tez mam, leci mi krew juz 2 dzien. Okolo tydzien przed krwawieniem pojawiala sie gesta zielono-zolta wydzielina. Nie wiem co juz myslec.. Dodam ze współżyje z moim chlopakiem bez zabezpieczen. Wybieram sie na do ginekologa innego poniewaz do tego co chodze nie potrafi mi pomoc. Lecze sie u niego z nadzieja ze bedzie lepiej ale te krwawnienia powracaja.. Moze tez tak mialas napisz. Jeszcze mam pytanie czy to moze byc wina mojego chlopaka ze mam krwawienia oraz pojawia sie zielono-zolta wydzielina? Pomozcie!!!!!!!!!!!!!!

Gość juz predzejjjjjjjjjjjjj
moze poronilas ciagle bierzesz luteine i jeszcze wspolzyjesz bez zabezpeczenia

Gość zielono żółta wydzielina
wydzielina sugeruje zakażenie chlamydią lub rzęsistkiem więc powinnaś na to dostać jakieś globulki dopochwowe od lekarza, partner też powinien się leczyć i w trakcie leczenia zero seksu

Gość teztakmaam
Ciaza wykluczone. Luteiny juz nie biore. Bralam przez okres tygodnia.

Gość teztakmaam
Przepisal mi tabletki dopochwowe. Stosowalam przez okres tygodnia. Jednak pod koniec kuracji kochalam sie z chlopakiem... Przez jakis czas wszystko ustalo i myslalam ze jest juz ok ale po okresie gdzies 2 miesiecy wszystko ponownie wrocilo. 3 dzien leci mi krew.... Jak myslicie moze byc to zwiazane z moim partnerem?? powinnimy sie razem leczyc?? czekam na odpowiedzi co o tym myslicie

Gość dziewczyno nie myslisz w ogole
po pierwsze nawet dobrze sie nie wyleczylas a juz wspolzylas, przy takim leczeniu wazne jest zachowanie wstrzemiezliwosci jesli chcesz sie wyleczyc, moze widocznie twoj partner Cie zaraza nie jestes obydwoje do konca wyleczeni i to wraca. lepiej idz do ginekologa na badania usg itp, po taka krwe jest nie bezpieczna

Gość dziewczyno nie myslisz w ogole
a zielono zolta wydzielina swiadczy o zakazeniu grzybami, itp wiec jak najpredzej wez sie za leczenie siebie i partnera taka infekcje sa niebezpieczne

Gość yousunriseeeeeeeeee
to idz do ginekologa po co tu sie zalisz jak mamy ci pomoc.

Gość teztakmaan
Ide do ginekologa na wizyte w srode.. Jesli ktoras tak miala moglaby mi powiedziec czy dlugo trwa takie leczenie?? z gory dzieki

Gość neszko
gdzie jes jakiś lekarz gdzie odpowie na pytania lub doradzi

Gość neszko
miałam okres 2tygodnie temu a krew mi normalnie sie leje nie wiem co to jest dlatego weszłam na tę strone ab się czegoś dowiedzieć konkretnego