Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy taki zestaw jest ok

Czy taki zestaw jest ok?

Polecane posty

idę na sylwestra na domówkę, będzie parę osób i chłopak który mi się podoba.. czy będzie dobrze wyglądało, jeśli ubiorę jasne jeansowe rurki i bluzkę czarną, lekko połyskującą, szeroką w talii ze sciągaczem na biodrach i krótkim rękawkiem? dekolt jest troche szeroki, tzn zsuwa się z jednego ramienia. Torebka jest czarna, nie wizytowa, taka, którą mozna wziąść i na miasto i wszędzie, jedna z tych duzych które teraz są modne(ale nie znowu z tych wielgaśnych worków). Z dodatków to ładne kolczyki z czarnymi kamyczkami i długi, srebrny wisiorek. Do tego czarna bransoletka chyba. Lekki makijaż i fryzura to loki. Czy taki zestaw jest dobry? [cześć]

Gość kikussssiiiaaaaa
moim zdaniem super. w sam raz jak na domówkę- na luzie, wygodnie ale i ładnie. Fajnie by było gdybyś wrzuciła linka jak w tym wygladasz, łatwiej byłoby skomentować i doradzic. Szampanskiej zabawy! ;)

właśnie nie mam możliwości zrobienia zdjęcia, dlatego opisałam to najlepiej jak się dało :)

Gość good 123
moim zdaniem też jest ok. ja uwielbiam jasne jeansowe rurki :)

Gość zestaw modny
Ale osobiście nienawidzę rurek ani bluzek tego typu więc jak dla mnie fatalny choć modny styl :-/

dzięki za opinie ;) ja tam rurki lubię a ta bluzka jest wygodna dlatego to połączyłam.