spadłam z nieba i bolało haha 0 Napisano Grudzień 31, 2008 taniej wyjdzie kupując na ich stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiolinowy Mumin Napisano Grudzień 31, 2008 pewnie, że na stronie i odbiór osobisty w salonie :) można wiele zaoszczędzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spadłam z nieba i bolało haha 0 Napisano Grudzień 31, 2008 a jak myslisz duzo wyjdzie za przesyłke? czy to w zaleznosci od odległosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na ich stronie wszystko jest n Napisano Grudzień 31, 2008 apisane :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja prawdę mówiąc 0 Napisano Grudzień 31, 2008 16 złotych za szybką przesyłkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja prawdę mówiąc 0 Napisano Grudzień 31, 2008 oczywiście za pobraniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E.V. Napisano Grudzień 31, 2008 nie wiem czy wiecie ale juz nie mozna zamawiac nic w salonach empiku mozna zamawiac tylko przez empik.com i odbierac w wybranym przez siebie salonie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja prawdę mówiąc 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ja zawsze w empiku zamawiam przez ich www :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach