Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jshiaaaaaaaaaa

Lubiecie Lowcow . B ?

Polecane posty

Gość Jshiaaaaaaaaaa

Ja ich ukochalam : D - jak ma pani na imie - jaonaa - bardzo przepraszam za - i tu Cię mam.. w XIII wieku nie mogl zyc Zbigniew Wodecki ! - A TY MYSLISZ ILE ON MA LAT ??!! 16 ?! - nagotowalem Ci.. kełbasyy - ale ja nie lubie miesa - ale.. ta kelbasa z warzyw jest

Gość uwielbiam ich

Gość Jshiaaaaaaaaaa
- bardzo przepraszam za to*

Gość bodieee
pane lesko chytrusko

Gość gfdahgfdshsdhgfd
lubiemy :]

Gość Jshiaaaaaaaaaa
- MAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! ... - MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! - COOOOOOOOOOOOO?!!!! - MAGDA SPYTAJ SI EMAMYYYYYYYYYYYYYY CZY TEN SZCZYPIOREK CO GO MAM KUPIC JEST CIENKIIIIIIII CZY GRUBYYYYYYYYYYYY!! - COOOOOOOOOOOOOOOOOO?! - SPYYYYYYYYTAJ SI EMAMYYYYYYYYYYYYYY CZY TEN SZCZYPIOREK CO GO MAM KUPIC JEST CIENKIIIIIIII CZY GRUBYYYYYYYYYYYY - MAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ... - MAMOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! - COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?!?!?! - MONIKA SIE PYTA CZY TEN SZCZYPIOREK CO GO MA KUPIC MA BYC CIENKI CZY GRUBY!!!!!!!!! - COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO? - MONIKA SIE PYTA CZY TEN SZCZYPIOREK CO GO MA KUPIC MA BYC CIENKI CZY GRUBY!!!!!!!!! - KOPEREK KU**** !!!!!!!!!!!!

Gość Jshiaaaaaaaaaa
najgorsze jest to ze od nich zaczynam swoj dzien :D

Gość usianka
:) dziwię się, że ja sama studiując na cieszyńskiej filii UŚ-u nie zbzikowałam jak oni;]