Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbórka 85

muszę stracić dziewictwo jak najszybciej

Polecane posty

Gość to wy się chłopy zastanówcie
prawiczek - no to może jesteś wyjąkiem który jednak potwierdza regułę, większość facetów jednak nie chce miec nic wspólnego ze 'starą' dziewicą bo widzi w niej wybryk natury, dziwaczkę, cnotkę niewydymkę itd, więc stąd podejrzewam te wszystkie rozterki zeby już pozbyć się tego cięzaru... a nie oszukujmy się, że choćbyśmy baby nie wiem jak zaprzeczały to każdej z nas chodzi o to żeby być szczęśliwą z jakimś facetem.

Gość barbórka 85
chodzi o to że: 1) nigdy nie wiem czy ten facet to akurat nie jest ON 2) mogę sobie tak jeszcze przez 20 lat mówić że facet którego spotkam będzie zadowolony itd itd, a guzik z tego mieć 3) mam cholerne potrzeby seksualne, ale to juz mniejsza o to 4) gin wiem ze nie jest od oceniania, ale jak ostatnio byłam to tak sie na mnie popatrzyla jakbym jej conajmniej powiedziała ze nigdy się tam nie myłam

Gość wiemy wiemy wiemy wiemy
ja sam jestem prawiczkiem, to moze tez inaczej na to patrze. dziewictwo kobiety to dla mnie plus, jakiekolwiek doswiadczenie bedzie dla mnie zawsze jej minusem i wada wiemy wiemy wiemy wiemy wiemy wiemy wszęęęęęęęęęędzie to piszesz wiemy wiemy wiemy

Gość trfffffffffffffffffff
w dzisiejszych czasach przyznać się, że jest się dziewicą - prawiczkiem to wstyd... uważam, że to powinien być powód do dumy, że nie dajesz dupy pierwszemu-pierwszej lepszej i lecisz dalej...

przecież w łóżku trzeba być spontanicznym.. jeśli kogoś pokochasz to nie będzie miało dla niej znaczenia czy jesteś doświadczony czy nie.. wspólnie dojdziecie do tego co sprawia Wam przyjemność..!

przecież będziesz szukał normalnej kobiety a nie takiej dle której bedziesz frajerem...

Gość lukan15
słuchaj ale teraz faceci szukają dziewic.

Gość Anonim xd

Zadzwoń do Dawida starcisz z nim w 3 sek.(tyle zajmuje mu żeby doszedł) 

Gość Bierznarazirzuc

W polsce jest za malo ladnych polakow. Juz angielki maja ladniejszych angoli i nie chodzi o zadbanie oni sa delikatniejsi z twarzy maja subtelniejsze rysy wiecie 

a my nie mamy w czym wybierac raczej a jak juz to wszystko przebrane

bylam dziewica do 21 roku zycia i w koncu trafilam na bardzo przystojnego ale zdradzajacego i bralam go korzystalam zakochalam sie a on wiadomo wolal inne ale przynajmniej sobie pouzywalam

Gość Bierzgowyr.chajirzuc

Do sebastiana zadzwon on ma duzy sprzet i jest przystojny on zgarnia kazda w miare ladna